ARI - już rok szuka domu...leczymy GRONKOWCA ZŁOCISTEGO s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 26, 2010 6:17 Re: ARI-"głaszcz mnie.." DS na MEGA CITO!!prosimy o pomoc $

No i w końcu stało się :( Niby Ari miał być u mnie tylko w DT, ale tak naprawdę to nie sądziłam, że będę musiała go oddać :( A im dłużej o tym myślę, tym trudniejsze mi się to wydaje :roll:
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Czw sie 26, 2010 7:56 Re: ARI-"głaszcz mnie.." DS na MEGA CITO!!prosimy o pomoc $

Ari jest kotem przytulakiem, uwielbia i ludzi i koty, niestety bez wzajemności ze strony moich rezydentek, a właściwie jednej rezydentki, bo reszta to tylko efekt domina :( Więc Ari w swoim przyszłym domku na pewno nie może być jedynakiem, on sam nie przejawia absolutnie żadnej agresji w stosunku do innych kotów, człowieka czasem pacnie ale bez pazurów i cienia agresji, ot, taki sposób komunikacji niewerbalnej ;)

KMagda

Post » Czw sie 26, 2010 9:06 Re: ARI-"głaszcz mnie.." DS na MEGA CITO!!prosimy o pomoc $

KMagda pisze:No i w końcu stało się :( Niby Ari miał być u mnie tylko w DT, ale tak naprawdę to nie sądziłam, że będę musiała go oddać :( A im dłużej o tym myślę, tym trudniejsze mi się to wydaje :roll:

Niestety tak czasami bywa i nie jest to od ludzi zależne... Najwazniejsze znaleźć Ariemu super domek, aby Twoje wysiłki nie poszły na marne a kocurek był szczęśliwy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 26, 2010 9:34 Re: ARI-"głaszcz mnie.." DS na MEGA CITO!!prosimy o pomoc $

KMagda pisze:Ari jest kotem przytulakiem, uwielbia i ludzi i koty, niestety bez wzajemności ze strony moich rezydentek, a właściwie jednej rezydentki, bo reszta to tylko efekt domina :( Więc Ari w swoim przyszłym domku na pewno nie może być jedynakiem, on sam nie przejawia absolutnie żadnej agresji w stosunku do innych kotów, człowieka czasem pacnie ale bez pazurów i cienia agresji, ot, taki sposób komunikacji niewerbalnej ;)
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 10:48 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Poproszę o pomoc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 11:02 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Wielka szkoda, że Ari musi jednak szukać innego domku. Jednak na pewno taki się znajdzie :ok: :ok: :ok:
Strasznie mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, ale sama "bazarkuję" na leczenie Bąbla :oops:
Czy Ari ma ogłoszenia? Czy potrzebna jest pomoc w jego ogłaszaniu?

Magdo, dzięki Tobie Ari może szukać domu stałego jako prawdziwy, wspaniały kot, a nie przerażona, nieufna kupka nieszczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odmieniłaś jego życie - uratowałaś :1luvu:

Mocno zaciskam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 26, 2010 11:24 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

jerzykówka a jak sie robi bazarek? Bo chcemy zrobić ale nie umiemy :oops: :oops: :oops:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 11:27 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Marzenia11 pisze:jerzykówka a jak sie robi bazarek? Bo chcemy zrobić ale nie umiemy :oops: :oops: :oops:

Marzeniu, prześlij mi proszę nr tel. na priv (miałam, ale zgubiłam :oops: ). Wszystko Ci wytłumaczę, to na szczęście bardzo proste :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 26, 2010 11:35 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Hop

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw sie 26, 2010 12:20 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

jerzykowka pisze:
Marzenia11 pisze:jerzykówka a jak sie robi bazarek? Bo chcemy zrobić ale nie umiemy :oops: :oops: :oops:

Marzeniu, prześlij mi proszę nr tel. na priv (miałam, ale zgubiłam :oops: ). Wszystko Ci wytłumaczę, to na szczęście bardzo proste :)

wysłałam pw :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 14:59 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

:!:

Marzenia11

Post » Czw sie 26, 2010 19:15 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

jerzykowka pisze:Wielka szkoda, że Ari musi jednak szukać innego domku. Jednak na pewno taki się znajdzie :ok: :ok: :ok:
Strasznie mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, ale sama "bazarkuję" na leczenie Bąbla :oops:
Czy Ari ma ogłoszenia? Czy potrzebna jest pomoc w jego ogłaszaniu?

Magdo, dzięki Tobie Ari może szukać domu stałego jako prawdziwy, wspaniały kot, a nie przerażona, nieufna kupka nieszczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odmieniłaś jego życie - uratowałaś :1luvu:

Mocno zaciskam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję i za dobre słowo :oops: i za ofertę pomocy - ogłoszeń jeszcze nie ma bo ciężko mi się do tego zabrać, choć wiem, że trzeba :roll: Na szczęście Marzena i Aga też obiecały pomoc, za co bardzo dziękuję :)
No i mam nadzieję, że jakoś nam pójdą z Marzeną te bazarki, bo w kasie mamy pusto, a tu trzeba kota oporządzić ;)

KMagda

Post » Sob sie 28, 2010 8:12 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Wczoraj pracowałam cały dzień i byłam wykończona - dziś będę się dowiadywać o bazarki :mrgreen:
Jednak pomoc finansowa na: badania, przegląd kota i szczepienie, jak najbardziej potrzebna.

Marzenia11

Post » Sob sie 28, 2010 10:54 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Ja dotarłam na krawędź i zaczęłam zabierać Miągwę na noc do pokoju dziecka i tam razem śpimy teraz :roll: Kotka jest przeszczęśliwa i całą noc się przytula i mruczy, ja jestem mniej szczęśliwa bo przy okazji cały czas budzi mi małą, a jak się dziecko pojawiło to wiele tygodni zajęło mi nauczenie kotów, że jak są drzwi zamknięte do się do nich nie dobijamy, do dziś nie mam w drzwiach klamki od zewnątrz, bo Miągwa sobie sama otwierała.. i wszystkie nauki poszły właśnie w las... :roll: Przynajmniej Miągwa ma się dzięki temu lepiej, przynajmniej w nocy..

KMagda

Post » Sob sie 28, 2010 12:19 Re: ARI-"głaszcz mnie.." prosimy o pomoc $ i DS na MEGA CITO!!

Domek potrzebny na cito!!!

Marzenia11

[poprzednia][następna]