Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KMagda pisze:No i w końcu stało sięNiby Ari miał być u mnie tylko w DT, ale tak naprawdę to nie sądziłam, że będę musiała go oddać
A im dłużej o tym myślę, tym trudniejsze mi się to wydaje
KMagda pisze:Ari jest kotem przytulakiem, uwielbia i ludzi i koty, niestety bez wzajemności ze strony moich rezydentek, a właściwie jednej rezydentki, bo reszta to tylko efekt dominaWięc Ari w swoim przyszłym domku na pewno nie może być jedynakiem, on sam nie przejawia absolutnie żadnej agresji w stosunku do innych kotów, człowieka czasem pacnie ale bez pazurów i cienia agresji, ot, taki sposób komunikacji niewerbalnej
Marzenia11 pisze:jerzykówka a jak sie robi bazarek? Bo chcemy zrobić ale nie umiemy![]()
![]()
jerzykowka pisze:Marzenia11 pisze:jerzykówka a jak sie robi bazarek? Bo chcemy zrobić ale nie umiemy![]()
![]()
Marzeniu, prześlij mi proszę nr tel. na priv (miałam, ale zgubiłam). Wszystko Ci wytłumaczę, to na szczęście bardzo proste
jerzykowka pisze:Wielka szkoda, że Ari musi jednak szukać innego domku. Jednak na pewno taki się znajdzie![]()
![]()
![]()
Strasznie mi przykro, że nie mogę pomóc finansowo, ale sama "bazarkuję" na leczenie Bąbla![]()
Czy Ari ma ogłoszenia? Czy potrzebna jest pomoc w jego ogłaszaniu?
Magdo, dzięki Tobie Ari może szukać domu stałego jako prawdziwy, wspaniały kot, a nie przerażona, nieufna kupka nieszczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odmieniłaś jego życie - uratowałaś![]()
Mocno zaciskam kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], olabaranowska, puszatek i 1231 gości