Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ale mam też dobrą wieść: W sobotę zawozimy Miko do domu!!!!!
Miuti pisze:Co z MOIM Robisiem - króliczkiem?
Czy jednak zabieracie ode mnie Mrunię?
Tweety pisze: Ale mam nadzieję, że Kocia Chatka to nie pieśń przyszłości tylko coś całkiem niedalekiego. Przy okazji, zmiana powinna ulec zmianie aby nie dublować nazwy chatki śląskiej więc ogłaszam burzę mózgów na temat nazwy, prostej i prokociej. Start!
miszelina pisze:Tweety pisze: Ale mam nadzieję, że Kocia Chatka to nie pieśń przyszłości tylko coś całkiem niedalekiego. Przy okazji, zmiana powinna ulec zmianie aby nie dublować nazwy chatki śląskiej więc ogłaszam burzę mózgów na temat nazwy, prostej i prokociej. Start!
Może po prostu Koci Domek? Albo Kocia Przystań? Mruczkowa Chatka? Tak sobie myslę....
milu pisze:Wszystkie ogłoszenia odnowione - dziękuję podsyłającym, ze szczególnym uwzględnieniem lutry![]()
Sprzątając zakątki szafowe w domu, znalazłąm trochę rzeczy na bazarki, trochę ręczników i pościeli, co to powędrują na Kocimską oraz dość duży szmat jaskrawoczerwonego połyskliwego materiału - pamiętam, że ktoś kiedyś szukał czegoś jako tło do focenia kotów - czy taki materialik nadal komuś się przyda?
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze: Ale mam nadzieję, że Kocia Chatka to nie pieśń przyszłości tylko coś całkiem niedalekiego. Przy okazji, zmiana powinna ulec zmianie aby nie dublować nazwy chatki śląskiej więc ogłaszam burzę mózgów na temat nazwy, prostej i prokociej. Start!
Może po prostu Koci Domek? Albo Kocia Przystań? Mruczkowa Chatka? Tak sobie myslę....
o Kociej Przystani też myślałam i o Azylu u Mruczka.
Jak tam z myśleniem u innych?
lutra pisze:
ja uwielbiam kontrowersje i bym dała "Kocia Łapa"
"Pod Kocią Łapą" i wreszcie "Chatka Na Kocią Łapę"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot], Zeeni i 229 gości