OGOLNOPOLSKIE ;) spotkanie w Wwie 19 czerwca, info - str 1

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 20, 2004 10:14

:) było bardzo sympatycznie, choć mam wrażenie, że połowy osób nie widziałam ;)

Ofelia

Od: Wto lut 05, 2002 17:16

Post » Nie cze 20, 2004 10:20

Przepraszam, nie mogłam dotrzeć z przyczyn od siebie nie zlezynych :( Obowiązki. :?

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Nie cze 20, 2004 11:00

Kubusiowy
Dziekuje za możliwość poznania. Dziekuje i bardzo się cieszę. :D
Wszystkim przemilym forumowiczom dziekuje za spotkanie w milym gronie. Czlowiek od razu lepiej sie czuje :D
Pozdrowienia
P.S. Kiedy następne spotkanie :wink: :)
"Im dłużej przebywam z ludźmi, tym bardziej kocham swoje zwierzęta."
Wiem, robię błędy ortograficzne
Nie puszczone bąki powodują przesrane myśli.
[url=http://www.etovet.pl[/url]

Puchacz

Od: Nie lut 22, 2004 16:23

Post » Nie cze 20, 2004 11:01

Puchacz pisze:P.S. Kiedy następne spotkanie :wink: :)

W Warszawie - wedle planu jeszcze z maja: 21 sierpnia.

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Nie cze 20, 2004 11:24

Dawno tak dobrze nie czułam się na forumowym spotkaniu :D Było bardzo miło :D Mam wrażenie, że w dużej mierze to kwestia miejsca - jeśli stoły są ustawione tak, że można swobodnie rozmawiać z wieloma osobami a nie tylko z najbliższymi sąsiadami od razu robi się miły gwar :D

Bardzo się cieszę, że mogłam poznać Kubusiowego - jesteś sporo starszy niż myślałam - w podpisie masz 17-latka a tu siwy włos się srebrzy :twisted: :lol: Obejrzałam wspaniałe zdjecia Plamki i Kubusia. Co drugie zdjecie bawiło albo wzroszało do łez. Często bywasz w Polsce? Chętnie by się więcej pogadało.

Cieszę się, że mogłam uścisnąć łapkę Eve, pośmiać sie z AGA-cką. Zostałam zbesztana przez Wojtka za brak stroju organizacyjnego :lol:
Szkoda, że nie starczyło czasu, żeby zapalić sobie z Catsnkit :( Pogadać z Asią - Katonką - widziałyśmy się tak w przelocie, że nawet nie przyjrzałam się, czy już widać brzuszek czy nie :oops: No i w ogóle wcale się z Wami nie nagadałam :( Ale cóż - tak, to bywa - nie zawsze można mieć wszystko co by się chciało :placz: :lol:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Nie cze 20, 2004 11:45

Falka pisze:(...) Pogadać z Asią - Katonką - widziałyśmy się tak w przelocie, że nawet nie przyjrzałam się, czy już widać brzuszek czy nie :oops: (...)

Wiesz Faluś...to 8 m-c w końcu... mimo usilnych starań cieężko wciągnąć ;) :lol:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Nie cze 20, 2004 11:52

kociamatka pisze:Przepraszam, nie mogłam dotrzeć z przyczyn od siebie nie zlezynych :( Obowiązki. :?

Wszystkim, którzy nie usłyszeli tego ode mnie bezpośrednio dopowiadam - kociamu zadzwoniła jeszcze koło południa informując, że nie zdoła dotrzeć :(

Zaś spotkanie - zaiste udane :D I miejsce (przestronne i po raz pierwszy od dawna bez głośnej muzyki) i pogoda i wszystko 8) Dzięki!

Galerii można zapewne oczekiwać jeszcze dzisiaj :wink:

PS: Gata też dziękuje :D

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Nie cze 20, 2004 12:08

Macda pisze:
Falka pisze:(...) Pogadać z Asią - Katonką - widziałyśmy się tak w przelocie, że nawet nie przyjrzałam się, czy już widać brzuszek czy nie :oops: (...)

Wiesz Faluś...to 8 m-c w końcu... mimo usilnych starań cieężko wciągnąć ;) :lol:

No wiem ale tylko uśmiechy sobie przesłałyśmy a już na rzut oka na brzuszek nie starczyło czasu :placz: :lol:

Falka

Post » Nie cze 20, 2004 12:53

Estraven pisze:
Galerii można zapewne oczekiwać jeszcze dzisiaj :wink:

super , bo juz sie nie mogę doczekać, chociaż mnie nie było :(
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Nie cze 20, 2004 13:04

A ja byłam :D i potwierdzam, spotkanie okazało sie naprawdę udane. Oczywista oberwało mi się za "udawanie" faceta na forum :twisted: , ale jakoś przeżyłam. :wink: Szkoda, że pogadałam tylko z paroma osobami... No, ale przynajmniej niektóre nicki zyskają twarze :)
Dzięki wszystkim za miłe spotkanko :D
Kto ma koty, ten ma kłaki.
Trufelka & Merci & Wuzetek alias Pączusie Dwa i Sucharek

Fairy 20.12.15 :( Kocurra 24.01.2019 :( Skierka 6.10.2022 :( Mori 20.07.2023 :( Banshee 8.06.2024 :(

Petroniusz

Od: Wto sty 13, 2004 12:22

Post » Nie cze 20, 2004 13:05

No, wreszcie sobie pooglądam :wink:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Nie cze 20, 2004 13:15

Dziekuje wszystkim za przemile spotkanie :)
W koncu poznalam osobiscie mamusie Malentasa-Anusie :D oraz inne przesympatyczne osoby z forum :D no i oczywiscie gospodarza spotkania Kubusiowego :D :D Zaluje, ze z wszystkimi nie zdazylam porozmawiac, tym bardziej ze to moje ostatnie juz forumowe spotkanie :( No chyba, ze kiedys w przyszlosci.... przy dobrej pogodze dolece do Was na jakiejs miotle :lol:

Wycieczka do Warszawy bardzo sie udala i dziekuje mojej przewodniczce EliKW za oprowadzenie po Starym Miescie( jak wrocilam do domu to nie czulam nog :lol: ) 8)
Oglonie bylo superowo! Bedzie co wspominac.... jak bylysmy uwiezione w tramwaju na petli z szalonym motorniczym :oops: :lol: albo koczowalysmy o polnocy na Centralnym z zgrzewana bula w garsci :lol:

Eve, masz zelazny uscisk :twisted: Bolalo! i mam siniaka :lol:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie cze 20, 2004 14:07

Acha - i jeszcze coś, co mi nie daje spokoju. Magdaleno i córko Magdaleny - może jakoś głupio się wyraziłam (plotłam co mi na język przyszło - a to czasem tragicznie się kończy :oops: ) ale chciałam powiedzieć tylko tyle, że wyglądacie jak siostry. Nie wiem, co mi się udało powiedzieć ale odnoszę wrażenie, że coś głupiego :oops:

Falka

Post » Nie cze 20, 2004 14:18

Dotarłam, byłam :)
Strasznie się cieszę, ze Was spotkałam :):):)

A z eve wypiłyśmy cały zapas Redsa z Don Carlosa i wspomagałyśmy się z pobliskiego sklepu :lol:

Miejsce faktycznie bardzo fajne :) I przy odejściu powiedzieli nam "do widzenia" a nie "żegnajcie" więc jest szansa, że nas jeszcze kiedyś tam przyjmą :lol:

o 23-ciej poszliśmy jeszcze całkiem sporą grupką do kocurro. :roll: I ona ma takie piękne koty :love:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie cze 20, 2004 14:51

No rzeczywiście było świetnie. Cały lokal tylko dla nas, ogródek taki, że można było dryfować po całości - bardzo dobrze ci się, Wojtku, udało znaleźć takie fajne miejsce. Inicjator spotkania, czyli Kubusiowy, ogólnie rzecz biorąc uroczy facet, cała kociarska banda w bogatym składzie... Dorinka, Myszkin, frecia jednostka i szczurek zamieszkały w kapturze Aś odpracowali za czworonożne atrakcje. MSN zadręczył kelnerkę domagając się samej bitej śmietany :lol: .
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia][następna]