Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Uwaga! Pilnie szukam DT dla ślicznego rudego kocurka, znalezionego dziś w centrum miasta![]()
Kotek ma zwichniętą łapkę i utyka. Po za tym jest zdrowy i wykastrowany, ma ok 1 roku - max 1,5. Niesamowity miziak !!!
Wątek: viewtopic.php?f=1&t=116169&p=6334058#p6334058
turkawka pisze:Kurcze, jest problem. Do Makabresku przypałentały się dzisiaj kolejne dwa małe kociaki. U niej jest już jeden srebrny, o którym wcześniej pisała Agness78. Kociaki siedzą u niej w zamkniętym pokoju (żeby nie miały kontaktu z innymi kociakami, żeby mogły być spokojnie zaszczepione). Ponieważ ona ma swoich kotów też trochę, to pilnie potrzebny jest DT dla jednego albo dwóch maluchów, żeby ją odciążyć. Wszystkie maluchy na oko mają około 2 miesięcy. Jeden chyba ma coś z nóżkami, ale jutro okaże się dokładniej, bo Makabresku ma z nim pojechać do weterynarza i na zdjęcie.
Więcej http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=116295&p=6343461#p6343461
Asu pisze:I jak z domkami dla Mani i Jaśka? Pytam, bo dziś kończy się ogłoszenie dla nich na Allegro.
Nie wiem czy mam je dalej zamieszczać?
Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek dla Rysiaz tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=116169
Zbieramy fundusze na operację tylnej łapki kotka![]()
viewtopic.php?f=20&t=116378&p=6351736#p6351736
Gibutkowa pisze:Klikajcie dla kotów viewtopic.php?f=1&t=116630
Asu pisze:I jak sprawa kotów aktualnie wygląda?
W poniedziałek konczy się aukcja na Allegro dla Manii i Jaśka. Czy mam dalej wystawiać?
A co z biało-czarnymi koteczkami? Czy już w Niemczech?
jessi74 pisze:Patrzcie, w Radomiu taka kotunia, z chorymi nóżkamiviewtopic.php?f=13&t=116382&start=15
tak nieśmiało poproszę, rozrzućmy link, może jakaś pomoc nadejdzie
dagaidarek pisze:wiadomości z DT Mani - Mania rozkwita, futerko ma już jak rosyjska księżniczka)Odkryła przyjemności parapetu południowego okna i już go nie opuszcza. Ale w domu wojna - koty ciągle się tłuką, do rozlewu krwi na szczęście jeszcze nie doszło ale dobrze nie jest. Ogólnie-Belfast i bojówki IRA
!
Wyjeżdżamy na wakacje, nie wiem czy będę miała dostęp do netu i proszę w razie potrzeby o kontakt telefoniczny-esemesami.
Koty zostają pod bardzo dobrą opieką)
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 77 gości