A petycja podpisana i zweryfikowana

Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Mamutku - przy sterydach takie tycie to norma. Tak samo jak "złe samopoczucie" kotka może całymi dniami spać, nie biegać, być apatyczna i to jest normalne przy sterydach. Sibel dokładnie tak samo miała a brała sterydy prawie 3 miesiące (w rożnych dawkach - przez 3 tygodnie w bardzo wysokiej dawce). Też przytyła ponad kilogram - potem po odstawieniu sterydów zrzuciła te kilogramy. Czasem jest tak (i my tez musieliśmy i musimy się z tym liczyć) że kotek całe życie dostaje sterydy. Trzymam mocno kciuki za Buritkę![]()
![]()
![]()
A petycja podpisana i zweryfikowana
Gibutkowa pisze:Na zapach siuśków najlepsze są te produkty http://www.ecodor.pl/Verbraucherprodukt ... 3wodRV5-wA - ten pierwszy po lewej wypróbowałam osobiście na kocurzym moczu Mietka kiedy zaczął znaczyć - jedno psikniecie i nie ma ŻADNEGO zapachu. Myślę że nawet on sam nie wyczuwał, bo robił w inne miejsca. To jest neutralizator z enzymami naturalnymi nieszkodliwy dla materiałów, dla żywych organizmów i dla środowiska. On nie maskuje zapachu ale rozkłada tymi enzymami cząsteczki i to się ulatnia.
Ja-Ba pisze:a tak w temacie - rano miałam dwie przepiękne kałuże na nowiutkiej desce barlineckiejmuszę pomyśleć o produkcji pasztetu
mamut pisze:Ja-Ba pisze:a tak w temacie - rano miałam dwie przepiękne kałuże na nowiutkiej desce barlineckiejmuszę pomyśleć o produkcji pasztetu
Pasztet nie z "zajonca" tylko za.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 182 gości