Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 15:18 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

no i grzybek paskudnik :evil:
ale poradzimy sobie :ok: , kocia apteczka rośnie, będę przygotowana na wszelkie ewentualności i kolejne tymczasy :1luvu:
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Pon sie 23, 2010 15:22 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

MagdalenaKa pisze:no i grzybek paskudnik :evil:
ale poradzimy sobie :ok: , kocia apteczka rośnie, będę przygotowana na wszelkie ewentualności i kolejne tymczasy :1luvu:

marzycielka :mrgreen:
zawsze zaskocza pomysłowością :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sie 23, 2010 15:33 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Ależ zawsze ćwiczenie czyni mistrza. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto sie 24, 2010 10:42 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

nauczyłam się dzisiaj o grzybku czegoś nowego, cholernie szybko się roznośni, po nocy maluch ma go już na uszku, a wczoraj obejrzałam go dokładnie i miał tylko na główce, a teraz ma jeszcze pasek grzybku na uszku, ech...

gotuję kotom wątróbki, ciekawe czy te małe lubią :?:
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto sie 24, 2010 11:12 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

dostałam grzecznościowe pozwolenie na udział w pchlim targu i bazarku, zaraz się biorę za zdjęcia rzeczy na sprzedaż :ok:

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Wto sie 24, 2010 16:00 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Na grzybka Biocan M-genialnie wytłukł grzyba u nas.Pierwszy kot zarażony :płukanie w nizoralu,dostała orungal do łykania,smarowanie itp.Po jakimś czasie dostała szczepionkę,Gdy zjawiłyśmy sie na drugą dawkę,dostała tylko dla pewności,że wszystko wybite.Ponieważ drugi który się zarazil to kot,który w lecie nie ma czasu siedzieć w domu,dostawal orungal i Biocan M (bez płukanek,smarowania i innych czarów)i super, kot wygląda genialnie.(druga dawka na wszelki wypadek)

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Wto sie 24, 2010 16:11 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

luty-1 pisze:Na grzybka Biocan M-genialnie wytłukł grzyba u nas.Pierwszy kot zarażony :płukanie w nizoralu,dostała orungal do łykania,smarowanie itp.Po jakimś czasie dostała szczepionkę,Gdy zjawiłyśmy sie na drugą dawkę,dostała tylko dla pewności,że wszystko wybite.Ponieważ drugi który się zarazil to kot,który w lecie nie ma czasu siedzieć w domu,dostawal orungal i Biocan M (bez płukanek,smarowania i innych czarów)i super, kot wygląda genialnie.(druga dawka na wszelki wypadek)

Każda rada jest dla mnie bardzo cenna, dziękuję. Wysłałam mnóstwo pytań w pw :D

Obrazek

MagdalenaKa

Post » Śro sie 25, 2010 7:54 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Bardzo fajne dźwięki wydają z siebie maluchy, takie bardziej ptasie niż kocie :lol:

Po śniadaniu Jaguar sprzata łapką wokół miseczek (dokupiłam jeszcze dwie metalowe ze antypoślizgami, bo te najbardziej były ukochane), Marian zwisa z oparcia fotela, Lusia dobiera się do mojej kawy, a Sushi rozkłada po pokoju zabawki, które rano posprzątałam... :ok: Przygotowania do kolejnego, "ciężkiego" kociego dnia :wink:

MagdalenaKa

Post » Śro sie 25, 2010 13:48 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

u mnie TZ stwierdził,ze mamy teraz więcej rozwalonych zabawek niż jak dzieciak był mały. Więcej misek tez jest rozłożonych.
Widać ten typ tak ma :mrgreen:

Jak grzybobranie?
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 25, 2010 13:55 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

ASK@ pisze:u mnie TZ stwierdził,ze mamy teraz więcej rozwalonych zabawek niż jak dzieciak był mały. Więcej misek tez jest rozłożonych.
Widać ten typ tak ma :mrgreen:

Jak grzybobranie?

A dziękujemy, haha, smarujemy :twisted: , kąpiemy w Nizoralu i dzisiaj się zaszczepiliśmy :mrgreen:

Koty zabezpieczone przed grzybkiem, teraz ja czekam na czerwone swędzące plamki :?

Wet z uśmiechem powiedział : " Jakby co to proszę pożyczyć maść od kotów".... :wink:

MagdalenaKa

Post » Śro sie 25, 2010 17:12 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Sushik wygląda jak strzyga ma podwójne zęby ! :twisted:

MagdalenaKa

Post » Śro sie 25, 2010 17:51 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

sknera :evil: ze starymi nie chce się rozstać :!:
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 25, 2010 19:23 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Pomożemy :ryk:

MagdalenaKa

Post » Czw sie 26, 2010 8:43 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

Jesień...
Zawsze się boję tej pory roku. Depresyjna, bezlitosna. Zima oczyszcza.

Dobrze, że mam tyle wesołych i ciepłych futerek wokół siebie :1luvu:

Najedzone i wysmarowane szykują się do po-śniadaniowej, choć jedno się wyłamało próbując zdjąć zasłony w oknach balkonowych, jednocześnie targając różowy kocyk po pokoju, turlając piłeczkę z myszką w środku i atakując Mariana :mrgreen:

Lubię takie poranne kawy :ok:

MagdalenaKa

Post » Czw sie 26, 2010 9:37 Re: Nowy Dom tymczasowy Warszawa/ Witam serdecznie/ pomoc

MagdalenaKa pisze:Najedzone i wysmarowane szykują się do po-śniadaniowej, choć jedno się wyłamało próbując zdjąć zasłony w oknach balkonowych, jednocześnie targając różowy kocyk po pokoju, turlając piłeczkę z myszką w środku i atakując Mariana :mrgreen:

Czyżby to było takie małe czarnego koloru? :lol:

Do jesieni jeszcze prawie miesiąc... :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]