A moje dostaja kręćka jak czasami Cardiolu zażywam, bo tam waleriana jest. Kiedys mi kubek pobili
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A dzięki! Ja kiedyś miałam straszne kołatania serca (jak musiałam spłacić część mieszkania) i od tego czasu, jak się zdenerwuję, mam czasami właśnie takie kołatania albo mnie trzęsie. A te kropelki tak fajnie rozluźniają.
Kiedyś na filmir widziałam jak na spotkaniach AA był własnie taki grupowy uścisk . Ale ja się tam Izie nic nie dziwię, teraz jest tak stresujące życie, że taki cardiolek pewnie całkiem fajną atmosferkę wprowadza i koji (babcia moja też takie cuś zażywała). Czasami mam taki zakręt, że się zastanawiam czy nie poprosić lekarza o jakieś kropelki
A reklamowany persen albo walerinmite próbowałaś ? Nie wiem jak to się pisze, ze słuchu czytam, bo bardzo dużo tego reklamują Może to nie ten poziom ...
Persen na mnie średnio działa, ale Cardiolek fajny jest. Spróbuj kiedyś, to bez recepty jest. Tylko dość mocno ziołowe w smaku. Ale robi dobrze (faceta nie trzeba ).
Bez tabletek walerianowych bym byla zgubiona! Albo zaczne cpac sie Feliwayem Ja mam na takie ostre ataki paniki specjalne krople. Serduszko sie uspokaja. Od lekarki kiedys tez dostalam tak zwane Betablocker. Nie wiem jak po polsku, ale to sa tez sercowe. W ciagu egzaminow myslalam, ze wykorkuje.
Wprawdzie juz 5 strona, ale ja sie jeszcze wprosze
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."