Schronisko KRK - dużo bardzo smutnych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 10:45 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto sie 24, 2010 15:37 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Koty z magazynu 4:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Srebrny niestety nie dał się sfotografować :roll:
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Wto sie 24, 2010 19:26 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

w tygodniu jeszcze postaram się je opisać, kto gdzie

na razie:
Blanka 41/08/10, 2 lata, wysterylizowana, milutka
Obrazek

Eseja 118/08/10
wysterylizowana, ok. 2 letnia, również milutka
Obrazek

Józia 90/08/10, 3-letnia, smutna i zrezygnowana :(
Obrazek

Nastka 215/07/10, ok 6,5 roku, fajna przylepka, czujnie pilnująca "swojej" poduszki
Obrazek

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto sie 24, 2010 19:36 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Lusinka znalazł w końcu dom :D
Obrazek

Tunisia

Post » Wto sie 24, 2010 20:28 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Tunisia pisze:Lusinka znalazł w końcu dom :D
Obrazek

:) :ryk:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Wto sie 24, 2010 21:14 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

super
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro sie 25, 2010 7:53 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

czy któraś z wolontariuszek podjęłaby się próby obfocenia naszych białaczkowców?
nimi się nikt nie interesuje, szanse mają marne, a tak bardzo potrzebują.
jest taki pomysł, żeby założyć im osobny wątek, może znajdzie się ktoś, kto ma już kota z białaczką, albo nie ma żadnego i chciałby takiemu pomóc...
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Śro sie 25, 2010 9:05 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

i jeszcze jedna sprawa

czy ktos mieszka w poblizu szpitala jana pawla?

jest domek dla kota do sprawdzenia, a poniewaz domkow jest kilka, jezeli bedzie jakis inny dobry, to ten dom bedzie do spozytkowania dla innego kota...
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Śro sie 25, 2010 9:30 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

j3nny pisze:czy któraś z wolontariuszek podjęłaby się próby obfocenia naszych białaczkowców?
jest taki pomysł, żeby założyć im osobny wątek, może znajdzie się ktoś, kto ma już kota z białaczką, albo nie ma żadnego i chciałby takiemu pomóc...

mam to w planach, ale następnym razem czyli za póltora tygodnia ( 4-5 .09.2010)
Bo ten weekend znowu mam wyjazdowy
wtedy zaczęłabym od nich aby do nich nic obcego nie przywlec
ale jesli ktos będzie wczesniej to ja się burzyć nie będę
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro sie 25, 2010 10:39 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

j3nny pisze:czy któraś z wolontariuszek podjęłaby się próby obfocenia naszych białaczkowców?

Mogłabym to zrobić w piątek. One są w magazynie 7?
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Śro sie 25, 2010 11:09 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

BarbAnn pisze:

mam to w planach, ale następnym razem czyli za póltora tygodnia ( 4-5 .09.2010)
Bo ten weekend znowu mam wyjazdowy
wtedy zaczęłabym od nich aby do nich nic obcego nie przywlec
ale jesli ktos będzie wczesniej to ja się burzyć nie będę

tam można zacząć ale też i skończyć, bo one się wpchają na kolana, jeśli już się tam jest to trzeba poświęcić im chwilkę i wygłaskać za wsze czasy, pobawić się, poprzytulać itd., więc później już nie powinno się wchodzić nigdzie tak na wszelki wypadek
są w mag. 7 i miały przed wakacjami paskudny wikłający się kk więc najlepiej bedzie gdy jakiś dzień poświęci sie tylko im że faktycznie znowu czegoś nie zafundować od innych

Tunisia

Post » Śro sie 25, 2010 11:12 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Ale trzeba się po wyjściu od nich dezynfekować? Bo mam w domu 2 koty i nie chciałabym ich czymś zarazić...
ObrazekObrazek

Lunszpik

Post » Śro sie 25, 2010 15:40 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

Zdjecia bialaczkowcow juz sa, dzis podesle, a koty wymiziane i wysiedziane na kolanach. Niestety dzis dolaczyl do nich czwarty biedak. W najlepszym stanie "wizualnie" jest Slawa, Kubus i Petronelka to juz niestety cienie kotow, ale nie poddaja sie, dla nich kochajacy dom bylby najwiekszym podarunkiem od losu. Poza tym we trzy sa tak w sobie zakochane, ze czasem trzy na raz sie miziaja do siebie. :1luvu:

ToraNeko

Od: Wto lut 16, 2010 17:25

Post » Śro sie 25, 2010 18:21 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

bidusie mają już swoje miejsce na chwilidlapupila

http://chwiladlapupila.pl/2010/08/pomoz ... bialaczke/
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro sie 25, 2010 19:47 Re: Morze kotów czekających na domy w krakowskim schronisku

BarbAnn pisze:bidusie mają już swoje miejsce na chwilidlapupila

http://chwiladlapupila.pl/2010/08/pomoz ... bialaczke/

Świetnie :ok:
Biedny Kubuś - faktycznie wygląda marniutko...i Petronela też :(

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]