Moderator: Estraven
kwikwalakwo pisze:A w ogóle kiedy 1 raz można je odrobaczyć ??
MariaD pisze:kwikwalakwo pisze:A w ogóle kiedy 1 raz można je odrobaczyć ??
Już w wieku 4 tygodni np. Flubenazolem.
kwikwalakwo pisze:czy wymioty po zabiegu kastracji to normalne u Kota ?? wczoraj odebrałam go to dopiero w nocy około 5 się obudził znaczy zaczął się budzić usłyszałam jak przywalił w biurko i wyłaził taki pół żywy ale dziś mi już 2 razy wymiotował. a na razie nic nie jadł leży taki obolały wypił Tylko trochę wody
Zofia&Sasza pisze:kwikwalakwo pisze:czy wymioty po zabiegu kastracji to normalne u Kota ?? wczoraj odebrałam go to dopiero w nocy około 5 się obudził znaczy zaczął się budzić usłyszałam jak przywalił w biurko i wyłaził taki pół żywy ale dziś mi już 2 razy wymiotował. a na razie nic nie jadł leży taki obolały wypił Tylko trochę wody
Kota po kastracji najlepiej zamknąć w transporterze póki się nie wybudzi zupełnie. Wydaje mi się, że do tej pory kot powinien już całkiem otrzeźwieć. Frodzik miał zabieg o 14, a już późnym wieczorem był całkiem normalny.
JaEwka pisze:Pewnie dostał antybiotyk albo zastrzyk wybudzający. Tak mi się wydaje przynajmniejPo co był by mu drugi raz głupi jaś
kwikwalakwo pisze:JaEwka pisze:Pewnie dostał antybiotyk albo zastrzyk wybudzający. Tak mi się wydaje przynajmniejPo co był by mu drugi raz głupi jaś
No może niewiem niemiałam nawet dużo czasu by gadać z lekarzem bo Mi się śpieszyło.
A czy kot moze zrobić krzywdę kotką ?? bo cygaro robi się coraz śmielszy dzis jak kociaka zmieniałam posłanko to cygaro się przyplątał a kociaki standardowo puściłam oby sobie połaziły i cyga upodobał sobie jedną z kociczkę zaczął ją lizać ale tak jakoś dziwnie tak jak By ją podgryzał ale mała nie piszczała ni nic ?? bardziej to wyglądało jak By sie bawił Nią ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], włóczka i 39 gości