Bożenko pisz po polsku proszę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Ogromnie się cieszę, że Maszka znalazła domek![]()
![]()
![]()
Niestety w transporcie pomóc nie mogę, ale na miejscu w Poznaniu służę radą i pomocą (gdyby była taka potrzeba).
Zaciskam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CatAngel pisze:Bożenko mam jej już ogłoszenia robić bo mam trochę czasu
malinka1 pisze:Bożenko, koleżanka, ktora znalazła Maszę i odwiedzala ją w lecznicy, zabierze ją do swojej sąsiadki, która niekoniecznie uwielbia zwierzaki, ale ją potrzyma trochę, bo dziewczyna zawiezie ją do Ciebie samochodem, a to będzie za ok.13 dni. Jeśli w tym czasie Masza nie znajdzie ds to trafi do Ciebie, napisałam Ci na pw. Póki co mamy 13 dni na ogłaszanie Maszki. Aha, Maszka była wysterylizowana - to stwierdzone, ważna informacja przy ogłaszaniu.
CatAngel pisze:Ja mam czas na ogłoszenia do soboty. Potem dopiero za tydzień będę mogła(bo będzie szybszy net-na którym robię 30ogłoszeń w ciągu 40min) Tak się przez miau wyrobiłam
W czwartek robie ogłoszenie dla maluszków i białego kocurka od Kasi-także czwartek odpada.
Hmm na poczcie nic nie ma więc potrzebuje tylko kontakt na którą osobę mam zamieścić ogłoszenie![]()
Czekam tylko na decyzje czy zaczynamy robić ogłosznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 669 gości