DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 14:14 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Jak Dranie? Może dziś nie było osikane? :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto sie 24, 2010 19:20 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Wielbłądziu , Dranie , co u Was ? :roll: ..............

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 24, 2010 19:38 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

:ok: dla Marcelibu.
Na sikanie trochę (TROCHĘ) pomaga karma RC Calm - ja ja nazywam karmą dla szczęśliwych kotów (odstresowuje...). Dla ludzi mających sikaczy niestety takiej karmy nie ma :evil:
Paluszek

Post » Wto sie 24, 2010 20:25 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

bubor pisze:Wielbłądziu , Dranie , co u Was ? :roll: ..............

:?:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto sie 24, 2010 20:41 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Może ktoś szuka półdługowłosej przemiłej koteczki?
Za kilka dni trafi z powrotem na działki :(
Efcia1 pisze:A tu kolejne koteryjne bezdomniaki szukające dt/ds na wczoraj:

Piękna, półdługowłosa młoda koteczka, jest mega-miziakiem, ciężko jej zrobić zdjęcia, tak się wije do ludzia

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
http://yfrog.com/mxpicture023hjx
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 24, 2010 20:43 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

W dodatku chyba szylkretka 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 24, 2010 20:51 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Jaka piękna :crying:

Przepraszam Kochani za milczenie, po powrocie do domu padłam i spałam do wpół do dziewiątej. Czułam się tak, że nic innego nie dałam rady :roll: , teraz zresztą też niewiele lepiej.

W ciągu dnia Licho (chyba :roll: ) nic nie obszczało, ale po nocy - tak jak już napisałam - standardowo było nalane na szafkę w korytarzu i w kuchni :twisted:
Dziś zamówiłam krople Bacha.
O RC Calm wiem, tyle, że ja w celu karmienia jednego kota inną karmą musiałabym zamknąć tegoż na stałe w klatce (co zresztą Lichowi w pełni się należy z paru innych względów :twisted: , ale jakoś tak żal mi padalca)

Tulec się tuli. Busiaczek obrażony, sypia ostatnio na parapecie :?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 24, 2010 20:52 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

bubor pisze:W dodatku chyba szylkretka 8) :wink:

Bierzesz :twisted: ?
Króweńki nie chcesz, to może chociaż szylkreta w potrzebie...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 24, 2010 20:52 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

O, bubor, nie chcesz takiej szylkretki? :mrgreen: Dowieziemy 8)

(chociaż na tymczas :oops: błagam, bo w przeciwnym razie, wbrew rozsądkowi wpuszczę ją do siebie, a naprawdę nie powinnam :| bo ani zgody ani miejsca u mnie nie ma, a i "zalegają" dwa tymczasy po które nikt się jakoś nie chce zgłaszać...)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 24, 2010 20:59 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Aniko, ja jutro całkiem wbrew rozsądkowi biorę na kilka dni Totkę z Ostródy...
Przyjeżdża do Warszawy na konsultację lekarską. Mogłaby u mnie zostać, ale wyłącznie pod warunkiem, że ktoś przejąłby Małą Czarną. A chętnych też brak. Chce mi się wyć :crying:

PILNE !!!

Jutro przyjeżdża na kilka dni do Warszawy na konsultację lekarską chora na astmę Totka z ostródzkiego schroniska. Przez te kilka dni ma miejscówkę u mnie w klatce.
Ale.
Potrzebna osoba, która ok. 13-14 mogłaby przejąć Totkę, przetrzymać ją te kilka godzin i około 20.00 podrzucić do mnie do domu.
Skąd przejąć- to już pytanie do Tweety :wink:

Mój numer telefonu: na priva albo np. od Marcelibu, *aniki* lub bubora.

Wielbłądzio

Post » Wto sie 24, 2010 21:56 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

*anika* pisze:Może ktoś szuka półdługowłosej przemiłej koteczki?
Za kilka dni trafi z powrotem na działki :(
Efcia1 pisze:A tu kolejne koteryjne bezdomniaki szukające dt/ds na wczoraj:

Piękna, półdługowłosa młoda koteczka, jest mega-miziakiem, ciężko jej zrobić zdjęcia, tak się wije do ludzia

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
http://yfrog.com/mxpicture023hjx

Taki miziak do schronu???? :( :crying:

Marcelibu

Post » Wto sie 24, 2010 22:07 Re: Co Dranie to Dranie. BARDZO PILNA PROŚBA s. 98.

Nie doczytałaś Monia. Na działki, bo stamtąd pochodzi :(

Wielbłądzio

Post » Wto sie 24, 2010 22:50 Re: Co Dranie to Dranie. BARDZO PILNA PROŚBA s. 98.

Wielbłądzio pisze:Nie doczytałaś Monia. Na działki, bo stamtąd pochodzi :(

OK, gdziekolwiek typu działki, schron. Domku dla niej!!!!!!!!!!!!

Marcelibu

Post » Śro sie 25, 2010 6:11 Re: Co Dranie to Dranie. BARDZO PILNA PROŚBA s. 98.

już dałam puchatą na Fejsbuka ;)
i czekam na Totkę :1luvu:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro sie 25, 2010 7:38 Re: Co Dranie to Dranie. BARDZO PILNA PROŚBA s. 98.

Dagusiu, ogromne dzięki w imieniu Totki !!!
To znaczy, że Monika wieczorem przywiezie mi ją do domu?

Próbuję wcisnąć czarnulkę naszemu archiwiście. Kociarz, ma już dwa dorosłe kocury. Tyle, że dom pod Warszawą i wychodzący, a Pękośka jeszcze nieciachnięta - także musialabym najpierw dokładnie omówić warunki adopcji, tj. szczególnie warunek, że do czasu zabiegu kotka będzie absolutnie niewychodząca.
Trochę jestem już zakręcona na punkcie tych wszystkich kotów, brakuje mi czasu na własne sprawy :?

Licho oszczało mikrofalówkę :twisted:

A Tulec się tuli.

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]