Mara jeżeli z kotką pójdziesz do Eli wpisz leczenie na nasze konto jakoś pokryjemy koszty.Jezeli Ela bedzie potrzebowała potwierdzenia otwarcia debetu zadzwoń do mnie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rybka_39 pisze:Od dzisiaj zabrano mi dostęp do strony schroniska, wszelkie informacje i zdjęcia o kotach proszę przesyłać na e-mail Pani Janiny Muzyczyszyn, która na razie oficjalnie prowadzi stronkę.
Zapewne kontakt jest podany na stronie fundacji.
Marto gdybym Cię zatem mogła prosić, na razie nie przysyłaj mi zdjęć nowych kotów, bo i tak nic nie jestem w stanie zrobić.
Mara S pisze:Czarna mama ze schronu była u weta (Abacus) - gorączki brak, świerzb + bakterie w uszach, odwodnienie, wszystkie błone śluzowe blade jak cholera, bolesność brzucha.
Dostała PWE, Shotapen, witaminy, Tolfine i chyba coś na C, że by nie rzygała w ciągu 24h. Obcięto pazurki a wszystko policzono zniżkowo.
Wet swierdził, że sutki zasuszone i mleka nie ma.
Jesli ma byc leczona to na razie musi dostawać nadal te kroplówy i w ogóle trza sie będzie postarać i mocnego kopa jej dać. Wenflon w łapie jest, pojechała do Kociej Chatki.
Kotka ze schronu - biało-czarna przyjechała i wylądowała na miejscu czarnej czyli w klacie u mnie w kuchni. Kotka jest chętna do karmienia, rozkłada się ale małe obsrańce-darciuchy na razie nie zakumały, że to nowe źródło mleka i raczej próbowały dziubanie mokrego. Liczę, że jednak zakumają bo jak wychodziłam to niektóre coś próbowały przy jej sutkach kombinować. Świerzba też raczej mają bo się drapią po uszach.
W kuchni syf masakra a do tego chyba poszła mi rura pod brodzikiem w łazience :/, Sony wyje bez zmian...
Filomen pisze:dziś w schronie Alienor, ja na szybciutko podejdę wieczorkiem zobaczyć czy cos nie doszło![]()
w niedzielę Teresa podejdzie, ja moze po południu w sobotę
a czy ktoś zadeklarowałby się na czwartek lub piątek?
Rybka_39 pisze:Kto pierwszy idzie do ogłoszeń?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1368 gości