anulka111 pisze::mrgreen:Moj foch kwadrat spadl do zwyklego focha -jestes winna wiecej fotek
Szczegolnie.......Torila dawno mu sie uwaznie nie przygladalam i Ratanka
To zrób sobie dużą kawę, bo zaraz zasypię wątek fotkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::mrgreen:Moj foch kwadrat spadl do zwyklego focha -jestes winna wiecej fotek
Szczegolnie.......Torila dawno mu sie uwaznie nie przygladalam i Ratanka
bettysolo pisze:tosiula pisze:Tylko Torilek, jak zawsze, był kotkiem idealnym.Pogadał z ciocią, dał się wygłaskać i sfotografować. Ten kot nigdy jeszcze nic nie zbroił. jest przegrzeczny
![]()
no w końcu przeszedł u mnie solidne szkolenie w zakresie grzeczności![]()
moje chłopaki też baaardzo grzeczne dopuki nie przyjeżdza pańcio
wtedy są przeokropiczni
tosiula pisze:bettysolo pisze:tosiula pisze:Tylko Torilek, jak zawsze, był kotkiem idealnym.Pogadał z ciocią, dał się wygłaskać i sfotografować. Ten kot nigdy jeszcze nic nie zbroił. jest przegrzeczny
![]()
wtedy są przeokropiczni
WitajTo może jeszcze na kilka dni ci go podrzucę, to mu wytłumaczysz że nie należy bić Pysi
villemo5 pisze:Ratuś![]()
Tosiulka kiedy Ratan miał ostatnie szczepienie? Mój Bruno 2 lata temu (jak ten czas leci) i zbieram się na wyprawę do weta.
bettysolo pisze:bettysolo pisze:tosiula pisze:Tylko Torilek, jak zawsze, był kotkiem idealnym.Pogadał z ciocią, dał się wygłaskać i sfotografować. Ten kot nigdy jeszcze nic nie zbroił. jest przegrzeczny
![]()
wtedy są przeokropiczni
WitajTo może jeszcze na kilka dni ci go podrzucę, to mu wytłumaczysz że nie należy bić Pysi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 74 gości