Dwa mioty ( 6 sztuk) kociąt szuka DT...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 24, 2010 10:07 Re: Dwa mioty ( 6 sztuk) kociąt szuka DT...

miot od buraski (mamy Rozumków) to dwie dziewczynki i dwóch chłopaków
zaczeły wychodzić z piwnic przed blok...i już słychać niezadowolone głosy ludzi że znów tak dużo kotów :(

Na miejscu są 3 osoby, które te koty dokarmiają, ale z tego co widzę to żadna z nich nie weźmie się za rozwiązanie tego kłopotu. Już są problemy, bo kto złapie kotkę, kto ją przechowa...obiecałam klatkę do przechowania kotki po zabiegu, ale oczywiście nikt jej nie chce wziąść, bo.....................

Proszę o jakikolwiek tymczas dla kociaków....ja nie dam rady, mam 10 tymczasów, żadnych adopcji od 2 miesiecy.

Proponowałam osobom na miejscu podzielenie się kociakami. 4 na jedną osobę to faktycznie sporo, ale po 1 kociaki byłby już znacznie znacznie prościej...niestety ten pomysł też nie spotkał się z akceptacją :(

Po prostu ja mam tam jechac, zabrac kociaki, zabrać matkę, wysterylizować, przechować etc.

Skoro nie mogą/ nie umieją/ nie są w stanie tym kociakom pomóc to niech nie wypisują do mnie o tych kociakach...wolę nie wiedzieć....
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

[poprzednia]