Lutra hop hop czy możesz mi potowarzyszyć w środę około godziny 18 ?? - potrzebuje wsparcia

Tweety czy przelałaś mi pieniądze ?
Pozdrawiam Wszystkich.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:I na koniec: ta samaż sąsiadka/karmicielka doniosła mi, że jakiś staruszek z naszego bloku wyrzucił swojego kota po iluś latach z domu. Czy jest szansa, że jak Kocimska ruszy to możnaby go tam upchnąć?
Jeśli nie, to chyba muszę go odwieźć do schronu.
Coś dla mnie.
Zbieram koty po umarłych - także umarłych in spe.
Proszę o kontakt.
solangelica pisze:dopiero teraz weszlam do domu, siadam do wrzucenia zdjec.
Kotka Gazowa zdjela sobie pieczolowicie zalozony kolnierz i nawet sliczna symetryczna kokardka nie przypadla jej do gustu... oj ma toto charakterek - zalozylam jej drugi raz, mimo oslabienia tak mnie obrzucila jadowitym spojrzeniem ze mi w piety poszlo
Miuti pisze:Kochani - co z Robisiem?
Moim kochanym króliczkiem?
Mrunia pozdrawia serdecznie.
Dziwny to kotek: niby taka drobna, szczupła - a waży sobie sporo.
Jutro przerywam urlop - mam nadzieję, że na 1 dzień.
Muszę szukać danych inwentarzowych dot. jakichś cholernych czterech obrazów, które nic mnie nie obchodzą.
W związku z tym w domu będę późnym popołudniem.
Tasia miała dziś badaną krewkę. Musi mieć operację (guz na listwie mlecznej).
Kitty też jakaś taka nie taka - też zbadałam jej krew - wyniki jutro.
Szlag mnie trafi.
Tak to jest, kiedy się ma chałupę pełną staruszków!
O twojej klatce nic nie wiem, ale gdybyś gwałtem potrzebowała to u mnie jest w piwnicy AFN-owa mała królicza z brązowym dnem (Tweety wie) - w razie czego do dyspozycji, bo Dzidka zmieniła celę na większą - za dobre sprawowanie ?solangelica pisze:kotka z duzym kolnierzem z plastiku ugrzeznie w kontenerze i nie bedzie w stanie sie nawet z boku na bok przewrocic...![]()
karaluch pisze:O twojej klatce nic nie wiem, ale gdybyś gwałtem potrzebowała to u mnie jest w piwnicy AFN-owa mała królicza z brązowym dnem (Tweety wie) - w razie czego do dyspozycji, bo Dzidka zmieniła celę na większą - za dobre sprawowanie ?solangelica pisze:kotka z duzym kolnierzem z plastiku ugrzeznie w kontenerze i nie bedzie w stanie sie nawet z boku na bok przewrocic...![]()
Cholera, jak ja nie lubię być kocim klawiszem ...
Bella jako tako znosi izolację dzięki towarzystwu Królika, ale chyba wciąż nie rozumie, czemu nie mże biegać swobodnie po mieszkaniu jak dotychczas ... Apetyt w normie, brak oznak choroby tylko te węzły powiększone i ten test ...
Stestowałam resztę kociarni, która miała kontakt z Bellą - wszystkie FeLV ujemne.
BarbAnn pisze:ja na ten przykład też robię ogłoszenia a konta na nk nie mam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 108 gości