SZTUKA W TWOIM DOMU! koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 23, 2010 20:38 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

Hanulka pisze:
bemola, potwierdzam wpływ na moje konto w dniu dzisiejszym kwoty 50,- zł.

. nie wiem też, z czego wynika ta kwota, gdybyś mogła to wyjaśnić dla jasności tej sytuacji..

rozumiem, że ostatecznie chcesz zatrzymać tę rzeźbę?

zwrotu zrobiłaś mi 39,50 , odsyłam wiec wszystko + 10zł dodatkowo dla kotów za moją opieszałość

tak więc rzeźbę jednak zatrzymam, bo nie mam kiedy odesłać

bemola

Od: Nie kwi 17, 2005 13:52

Post » Pon sie 23, 2010 21:03 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

:kotek: dobrze, że sytuacja wyjaśnia się z korzyścią dla kotków...
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 24, 2010 3:16 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

bemola pisze:no , ładna nagonka się zrobiła widzę
i ile detektywów
no cóż

więc tak
wysłałam Ci pw z reklamacją - w odpowiedzi dostałam że Ty JUZ przelałaś mi kase za zwrot , no ok, ładne z Twojej strony
tyle że nie spytałaś czy ja mam czas teraz iśc na pocztę? nie, postawiłaś mnie przed faktem dokonanym.
obiecałam odesłać, myślałam że jakos mi się uda zdąrzyć na pocztę ale niestety, praca po 12 godz uniemożliwiła pojawienie sie na poczcie w godzinach urzędowania
potem czas urlopu
i znowu harówka
przykro mi, nie rozdwoję się, trzeba było najpierw poinformować o swoich planach to bym Ci napisała że teraz może mi sie nie udać tak szybko wysłać.

przyslij mi na pw jeszcze raz dane do przelewu i cała kwote i koniec.

EDYCJA - znalazłam pw z danymi , kase zwróciłam.

Owszem, zabawilam sie w detektywa. I jakos dziwne mi sie wydaje, ze pomimo aktywnosci na wizazu, obecnosci na stronie nie mialas czasu aby odpisac na maile? Na urlop i z urlopu tez natychmiast z pracy i do pracy? Biedny mis nie ma nic czasu.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

[poprzednia]