>>Rybnik: chore kotki w schoronie - potrzebne wsparcie !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 04, 2010 23:02 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

To ja napisze tak brzydko - po kiego c*uja ją brała? Takie strachy na lachy, to nie pierwszy raz. Odchowała w mieszkaniu gromadę kociąt i nagle ustawia inne koty?

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Czw sie 05, 2010 0:43 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

zerduszko pisze:To ja napisze tak brzydko - po kiego c*uja ją brała? Takie strachy na lachy, to nie pierwszy raz. Odchowała w mieszkaniu gromadę kociąt i nagle ustawia inne koty?

braaawo, braaawo, bravissimo! :twisted:

mam nadzieję, że Perełka już jest po kastracji, żeby sytuacja się nie powtórzyła?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto sie 10, 2010 21:56 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

jest jest po sterylizacji ..... bosze szkoda jej.... ja tam nie wiem jak ona wyrabia, ale p.gabrysia własnie po tej gromadce chyba ma dość .... hałasu, brudu itd (tak zrozumiałam)....

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Wto sie 10, 2010 22:22 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

Betta pisze:jest jest po sterylizacji ..... bosze szkoda jej.... ja tam nie wiem jak ona wyrabia, ale p.gabrysia własnie po tej gromadce chyba ma dość .... hałasu, brudu itd (tak zrozumiałam)....

Ja widziałam Perełkę pod blokiem, zanim jeszcze miała wielki brzuch, ona lgnie do każdego. Lezie jak durna, dzieciaki ją "piastowały".
Po tej gromadce p. Gabrysia wzięła jeszcze Milusię i Oskarka :roll: Mulusia jeszcze u niej jest, prawda?

I już nic więcej nie napiszę o gromadce, bo byłabym złośliwa :twisted:

zerduszko

Post » Pon sie 23, 2010 17:34 Re: ŚL: Rybnickie - potrzebny transport na sterylke aborcyjna!!

w srodku szczerego lasu znalazłam dzis kociaki ..... maja jakies świństwo w wewn uszu i przy uszach oraz w okolicy odbytu i jąderkach - oboje maluchów tak samo... ktos ma pomysł co to moze byc?

Obrazek

a tu maleńtaski

Obrazek

Betta

Post » Wto paź 12, 2010 17:44 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Coś cicho na wątku?
Co z kociakami z lasu?
A Perełka i Nowe Cudo? ;)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto paź 12, 2010 20:15 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Podniosę, bo kociaki spadły. Śliczne są. Gdyby nie mój stan zakocenia...

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Wto paź 12, 2010 21:11 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

RudyiSrebrnyKot pisze:A Perełka i Nowe Cudo? ;)

Nowe cudo zdążyło wrócić a adopcji, kot rezydent go nie zaakceptował. Niedługo będzie chłopak kastrowany. A Perełki nikt nie chce :(

zerduszko

Post » Śro paź 13, 2010 7:24 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

jak można nie chcieć takiej ślicznej kotki?

nie wierzę, że Nowe Cudo nie ma jeszcze stałego domku? ... Jak ma na imię kociak? Ma swój wątek? Banerek potrzebny?

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt paź 15, 2010 21:08 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

RudyiSrebrnyKot pisze:jak można nie chcieć takiej ślicznej kotki?

Perełka to taki mały rozrabiaka. Ma motorek w tyłku, nie lubi się tulić. Ale i tak nikt nie dzwonił... Miała jechać do stajni czy obory na wieś, ale jak mówiłam - p.Gabrysia straszy, straszy, a i tak jej byle gdzie nie da. Skończyły się wszystkie ogłoszenia, na dniach jej odnowię. Oby tym razem.
RudyiSrebrnyKot pisze:nie wierzę, że Nowe Cudo nie ma jeszcze stałego domku? ... Jak ma na imię kociak? Ma swój wątek? Banerek potrzebny?

Nie ma domku, bo opiekunka się zakochała... i odda tylko komuś zaufanemu. Z netu dzwonili dziwni ludzie, a tak ładny kot przyciąga ludzi. Na imię ma Mefi. Myślę, ze nie ma potrzeby zakładać wątku w takim razie.

zerduszko

Post » Wto lis 23, 2010 16:51 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Kociaki z lasu mają bezpieczne domki... dziewczynka jest na dt z możliwością zostania na stałe

Perełka ciagle nie ma domu

Betta

Post » Czw gru 23, 2010 18:30 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Perełka ma dom :ok:

zerduszko

Post » Czw gru 23, 2010 20:14 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

o! Super :)))
Jaki? Długo? W sensie od kiedy :D, bo długo to na pewno NA ZAWSZE!!!

RudyiSrebrnyKot

Post » Nie gru 26, 2010 17:57 Re: ŚL: Rybnickie - kotka i kociaki czekają na domki !

Od poprzedniej soboty jakoś. Więcej nic nie wiem, tyle tylko, że to tu bliziutko.

zerduszko

[poprzednia][następna]