no to pewno niedługo bedziemy sie spotykac z Landyshem...

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Goya pisze:Dziękuję wszystkim norwegowcom za mile spędzony czas. Już dawno nie byłam na tak sympatycznej dla mnie wystawie.
Goya pisze:Dziękuję wszystkim norwegowcom za mile spędzony czas. Już dawno nie byłam na tak sympatycznej dla mnie wystawie.
scott pisze:Goya pisze:Dziękuję wszystkim norwegowcom za mile spędzony czas. Już dawno nie byłam na tak sympatycznej dla mnie wystawie.
Sektor "Norwegowców" wzorowy - roześmiany i mega sympatyczny![]()
Dziękuję za doping i kciuki!
Nasza Edzia dwukrotnie NOM, BIV Total oraz została Pizza Championem czyli Supreme Champion.
Armada ukończyła tytuł International Champion oraz NOM BIS.
A nasz "synuś" cyber[shot] Groove Armada*PL - BIV Total oraz po raz piąty BIS więc został Junior Winnerem![]()
I nie martwcie się - w przyszłym roku ja będę szefem stewardów i żaden kot nie zostanie w klatce w czasie panelu. Sami słyszeliście - dostałem taką propozycję
scott pisze:
Nasza Edzia dwukrotnie NOM, BIV Total oraz została Pizza Championem czyli Supreme Champion.
Armada ukończyła tytuł International Champion oraz NOM BIS.
A nasz "synuś" cyber[shot] Groove Armada*PL - BIV Total oraz po raz piąty BIS więc został Junior Winnerem![]()
scott pisze:kicikici_miau pięknie dziękujemy za fotki!!
Już się bałem, że nie będziemy mieli żadnej foto pamiątki z tego dnia
kicikici_miau pisze:scott pisze:kicikici_miau pięknie dziękujemy za fotki!!
Nie ma sprawy - polecam się na przyszłośćTak znaczące chwile musiały zostać uwiecznione
Najbardziej ujął mnie ten widok:![]()
kicikici_miau pisze:scott pisze:kicikici_miau pięknie dziękujemy za fotki!!
Nie ma sprawy - polecam się na przyszłośćTak znaczące chwile musiały zostać uwiecznione
Sroka pisze:kicikici_miau pisze:scott pisze:kicikici_miau pięknie dziękujemy za fotki!!
Też widziałam jak dumnie wystawiała swojego kotka - urocza dziewczynka![]()
A wystawa i panująca na niej atmosfera .... super .......... tym bardziej, że uzyskaliśmy tytuł IC, a sektorowi Maine Coonowców i nie tylko ....
, dziękuję za wspaniały doping i zabawę - kiedy powatarzamy "wesołe kółeczko" ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tymianek i 2 gości