Pilne dt potrzebne!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga-zgaga pisze:bosh, moze znalazlby sie ktos, co ma kotow tyle co nic, czyli nie wiecej niz jakies piec sztuk, i moglby przygarnac matke z dzieckiem.
Kaprys2004 pisze:Właśnie.. Ja dzisiaj rano złapałam się na tym, że nie wiem czy z 15, które miałam przedwczoraj, dzisiaj mam 12 czy tylko 10..![]()
Wyszło mi jednak, że "tylko" 10.. Zaczynam kompletnie durnieć..
piotr568 pisze:A pani Marzena nie może wsiąść tej dwójki na tymczas?
Kaprys2004 pisze:8O Jaką małą?
Agneska pisze:Zadzwonila do mnie wlasnie corka pani Aldony. Znalazla malutka kicie na srodku ulicy, to zgarnela do domu. Chore, chude dziecko, a jej dorosla kotka usiluje malenstwo zamordowac na dodatek. Dziewczyna mieszka w 1-izbowym lokalu, nie ma jak odizolowac kociaka. Moglam jedynie zaproponowac, zeby jutro przywiozla kociatko do lecznicy. Komus brakuje tymczasow moze?
Agneska pisze:Małe będzie w lecznicy dopiero wieczorem (kobieta pracuje do 18). Poprosiłam o zbadanie, oporządzenie i zapowiedziałam, że zabiorę jutro po pracy.
I... nie wiem... na ulicę przecież nie wystawię.![]()
Moja delikatna "niby-równowaga sił" oznacza 5 rezydentów i 5 tymczasów w domu oraz ogrodowy zestaw 1+1. Też miałam nadzieję na odkocenie zamiast dokocenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot], MathewPem i 118 gości