Witam trochę się nie odzywaliśmy na wątku ale nie ma do dobrego pisać więc lepiej zamilknąć.
Z Samsonikiem źle, zaczął chudnąć futro zrobiło się matowe, nastroszone, brunatne przy łapkach, doszła biegunka i brak apetytu. Wszystko wskazuje, ze to trzustka, będziemy jeszcze sprawdzać w przyszłym tygodniu. Nie mam pojęcia czym go karmić już teraz, ten kot nic znowu nie chce jeść. Musze poszukać informacji o kamieniu kota z taka przypadłośćią
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Z Samsonek od zawsze był problem z jedzeniem, a jak choruje, to już jest tragedia Wet mówi żeby dawać saszetki sensitiviti control - saszetki, bo suchego on nie ruszy wcale. Jedyną suchą karmę jaka on jadł było profilum ale jej już nie ma - jadł, w sensie skubał. Wczoraj w nocy miała jakiś napad i selera i gotowaną cebulę z garnka z zupy wyciągną i jadł
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Witam badania potwierdziły chora trzustkę u Samsonika plus silny stan zapalny, czeka nas jeszcze usg ale to w podkowie leśnej kot dostaje kroplówki co 5 godzin plus elektrolity i leki, w domu amylan i na watrobę
wygląda koszmarnie, z jedzeniem różnie, wczoraj na przykład zjadł trochę - sam convalescenta w proszku wet mówi, ze przy tej chorobie powrót do zdrowia jest bardzo powolny
Adoptuj, nie kupuj.
Wiem, że u ludzi też trzustka jest trudna do leczenia. Biedny Samsonik, żal mi go bardzo. Ale, Aniu, gdyby nie Ty tego wspaniałego kota dawno już nie byłoby wśród nas. Tyle dobrego robisz!