Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 16:19 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Cudowna wieść!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto sie 17, 2010 16:38 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Bardzo się cieszę :)

Ja ludziom,którzy chcieli Persa "wcisnęłam" kota ze schronu :) więc to następny uratowany kot

Jest też fajna młoda para zainteresowana Persem,mają 3 mies. kociaka.Po rozmowe mam dobre wrażenie.marzą o tej rasie.Ja myśle,że warto by było polecić im innego Persa i sprawdzić dom,ja sprawdzać domu pod względem kotów nie potrafię.Bardzo miła,kulturalna osoba.

Ja go jeszcze nie ściągam ze stronki ze schronu,niech dzwonią ludzie,będę im mówic od dachowcach :)

Byłabym wdzięczna,gdyby te 80 zł przeznaczyć na ciężko chorego kota ,o którym Liwia_ pisała

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sie 17, 2010 18:22 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

pieniadze sa w Waszej dyspozycji uzyjcie tam gdzie potrzebne.Biały powodzenia!!!!!!!!!!
Serniczek

Post » Śro sie 18, 2010 1:23 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

:dance: :dance2: kolejny kociak ma dom :dance: :dance2:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 18, 2010 1:34 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

justyna8585 pisze:Jest też fajna młoda para zainteresowana Persem,mają 3 mies. kociaka.Po rozmowe mam dobre wrażenie.marzą o tej rasie.Ja myśle,że warto by było polecić im innego Persa i sprawdzić dom,ja sprawdzać domu pod względem kotów nie potrafię.Bardzo miła,kulturalna osoba.
Może by podać zainteresowanym link - wątek Puchatkowa? Może wypatrzą innego puchatego w potrzebie?

Serniczek, dzięki :) Pieniądze przekażemy zatem dt MufinkaII.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sie 18, 2010 16:09 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

W końcu się odnalazłam, bo nie miałam netu przez trochę :roll:

Biały hmmm to imię do niego pasuje - reaguje na nie kiedy tak do niego mówię ... :) chociaż mój TŻ woła na niego KULTOWY 8O

Dzisiaj po powrocie do domu z pracy czekały na mnie dwa sierściuchy w korytarzu z podniesionymi ogonami :ryk: boski widok :kotek:
ObrazekObrazek

Motyleq

Od: Sob sie 04, 2007 15:32

Post » Czw sie 19, 2010 1:13 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Czw sie 19, 2010 10:12 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Motyleq pisze:W końcu się odnalazłam, bo nie miałam netu przez trochę :roll:

Biały hmmm to imię do niego pasuje - reaguje na nie kiedy tak do niego mówię ... :) chociaż mój TŻ woła na niego KULTOWY 8O

Dzisiaj po powrocie do domu z pracy czekały na mnie dwa sierściuchy w korytarzu z podniesionymi ogonami :ryk: boski widok :kotek:

to jak nazwiesz 9 podniesionych ogonków na "dzień dobry"? :lol: :lol: :lol:
cuś mi sie zdo, że Biały już całkowicie wtopił się w Twój dom :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 19, 2010 16:08 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

hehe nie wiem jak nazwę 9 podniesionych ogonów :)

na razie emocje związane z Białym nie opadają :) cudownie wracać do domu i czekać kiedy Biały przyjdzie się przytulić :) a przychodzi praktycznie od razu :ryk: chociaż nie taki on znowu biały :) bo ma rude plamki na głowie i przy ogonie :) :mrgreen: no i już razem z Gabi nie drą się na siebie :) tylko nawet wąchają sobie noski :kotek:

Biały rano przychodzi po mega miziaka do mnie do łóżka :) a w nocy potrafi mnie obudzić miauczeniem głośnym, bo on chce się przytulić - no jak dziecko :1luvu:
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Pt sie 20, 2010 19:54 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

:D :P :1luvu: :mrgreen: :1luvu: super!!!
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Sob sie 21, 2010 19:38 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Dzisiaj Biały i Gabi zaliczyli kąpiel :mrgreen: wczoraj delikatnie sprawdzałam jak Biały siedział w zlewie jak reaguje na wodę :) nie sprzeciwiał się :) więc dzisiaj go wykąpałam :) wyszamponowałam specjalnie i teraz pięknie pachnie i jest jeszcze bielszy :ryk: Gabi też przy okazji zaliczyła kąpiel, bo przecież nie może być gorsza :mrgreen:

Biały oczywiście przeżył kąpiel bez słowa sprzeciwu.

Zaskakuje mnie coraz bardziej jego przywiązanie do nas....
nie tylko do nas... wczoraj przyjechali znajomi i tulił się do NICH cały wieczór :kotek: leżał każdemu po kolei na kolanach i mruczał :D
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Nie sie 22, 2010 21:51 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Motylqu, wieści wspaniałe, nieziemskie :D Bardzo się cieszę - widać tak miało być, a Biały musiał trafić po prostu do Was, by być szczęśliwym i wyluzowanym kotem :)

Jak relacje kocio-kocie? :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon sie 23, 2010 0:16 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Magiczny dom :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Post » Pon sie 23, 2010 19:12 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Ja jestem w ogromnym szoku a Biały mnie szokuje z dnia na dzień bez grama agresji :)
no, chyba że z Gabi się o coś posprzeczają to później latają po całym mieszkaniu :)

Biały toleruje nawet obcych ludzi którzy przychodzą w gości, nie ważne KTO ważne że pomizia i potrzyma na kolankach jak ukochana pani jest zajęta :ryk:
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Pon sie 23, 2010 19:18 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Oby tak dalej :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]