Kaprys2004 pisze:Jopop - Ty tu tak na moment, czy już zostaniesz?
Jakbyś czytywała inne moje wątki to byś wiedziała

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Jopop - Ty tu tak na moment, czy już zostaniesz?
Agneska pisze:Zamiast sie wyzlosliwiac na watku, moglybyscie np. spektakularnie sie pobic w realu. Ja porobie zdjecia i ku uciesze gawiedzi wstawie co jakis czas tutaj, zeby przyciagnac uwage. Niech koteczki zyskaja!
Agneska pisze:Zadzwonila do mnie wlasnie corka pani Aldony. Znalazla malutka kicie na srodku ulicy, to zgarnela do domu. Chore, chude dziecko, a jej dorosla kotka usiluje malenstwo zamordowac na dodatek. Dziewczyna mieszka w 1-izbowym lokalu, nie ma jak odizolowac kociaka. Moglam jedynie zaproponowac, zeby jutro przywiozla kociatko do lecznicy. Komus brakuje tymczasow moze?
ASK@ pisze:Agneska pisze:Zamiast sie wyzlosliwiac na watku, moglybyscie np. spektakularnie sie pobic w realu. Ja porobie zdjecia i ku uciesze gawiedzi wstawie co jakis czas tutaj, zeby przyciagnac uwage. Niech koteczki zyskaja!
myślę,ża nawet bazarek mozna by było zrobić![]()
Mnogo odbitek, mnogo dochodu
zakłady, reklama przed...
jopop pisze:Aleba właśnie dowiozła mi kolejnych lokatorów
*anika* pisze:aga-zgaga pisze:ech, lamie sie jak chamski scyzoryk. ten z trawnika zagospodarowany, to dobrze, bo najbardziej mnie martwil. a ten rudo-bialy? duzy jest? ma szanse na znalezienie ds?
duży jestale i ładny i rudy, więc domek na pewno znajdzie
lubi mówić
![]()
(ASK@, mówimy oczywiście o kocie z klatki 32? bo to i tak jedyny, który mi do opisu pasuje: leczony na oczka, już zdrowy, rudo-biały i z początku syczący?)
Zdjęcia rudego mogą być jutro, bo dziś nie zdążyłam pojechać do Koterii.
jopop pisze:Aleba właśnie dowiozła mi kolejnych lokatorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 110 gości