dostałam odpowiedź na maila w sprawie losów Aspera:
Asper znalazł dom w Warszawie/u sympatycznego-ekscentrycznego aktora/:); w schronisku radomskim jest jego brat bliźniak/ starszy o 2 miesiące;)/
wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i kciuki - i proszę o poradę: prosić o zamknięcie wątku, czy próbować spróbować za jego pomocą znaleźć dom dla prawie- bliźniaka?
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Edytka1984 pisze:czekamy na linka do wątku brata Asperka
koleżanka wyjechała do końca sierpnia, nie zostawiając mi prawie żadnych informacji- chyba lepiej będzie, jak ją "złapię" po powrocie i przycisnę o zdjęcia i dane, a teraz zostawię wątek tak jak jest...
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję