JULKA ze schroniska -wróciła od smarti do WRO, już w DS! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 22, 2010 15:33 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

jednak pasztet z królikiem i wątróbką to jest to :lol: :lol:

właśnie Julcia wciągnęła całą miseczkę :!: :!: :ryk: :ryk:
dziś ma wielki apetyt,chyba zaczynają zdrowieć ząbki :D :D i coraz łatwiej się Julci je :kotek:

Dziewczyny ,to my tu jesteśmy w szoku i nie możemy wciąż wyjść z podziwu jak Wy sprawnie i skutecznie potaficie działać :1luvu: :1luvu:
przecież to Wy wyciągnęłyście kicie i wszystko tak wspaniale zorganizowałyście-ja ją miałam podaną na tacy-jeśli można tak powiedzieć hi,hi :lol: :lol: :ryk: :ryk:
mój TZ opowiada to wszystkim jako przykład perfekcyjnie zorganizowanej akcji w nadrzędnym celu -dla czyjegoś dobra i ponad podziałami
przeciez dostarczyć ją w takim tempie taki kawał drogi to było wręcz niemożliwe :!: :!: ,
no i nie wiem czy już pisałam ale wyprawka go powaliła 8O 8O 8O

jeszcze raz wielkie dzięki przede wszystkim od Julci :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sie 22, 2010 15:56 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Smarti, było warto :ok: :ok: :ok:
Miałyśmy dużo szczęścia że miniboni17 trafiła na wątek, inaczej pewnie Julcia jeszcze musiałaby poczekać na transport,
choć Gibutkowa już parę innych opcji na oku miała :mrgreen: :ok:

Rzeczywiście potrafimy się zorganizować w wielu sytuacjach ale najbardziej na miejscu
brakuje niestety DT :cry: jak na tak duże miasto.... to prawie wstyd :oops: :oops: :oops:
Jest sporo osób działających ale większość z nich niestety nie ma możliwości żeby być DT :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sie 22, 2010 23:02 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Zaglądam do naszej pięknej Julci.A z tym transportem to rzeczywiście fart,że wątek był na pierwszej stronie,pewnie inaczej bym nie doczytała.

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Nie sie 22, 2010 23:28 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance: :dance2:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 23, 2010 7:13 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Jak tam dzisiaj Juleńka ? :1luvu:

Zapomniałam zapytać, jak u niej z kuwetką? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon sie 23, 2010 8:56 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

smarti pisze:monika003,
myślę że najskuteczniej byłoby gdybyś w tej sprawie założyła nowy wątek.wtedy problem kicia byłby bardziej widoczny niż tu..
ja niestety nie mogę kiciowi pomóc ale dziewczyny z Wrocławia potrafią zdziałać cuda,więc może... :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: a teraz w sprawie Julci :1luvu: :1luvu: mojej prześlicznej i mądrutkiej kici :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rano na śniadanko Julcia zjadła tak ok garść wołowego b/k,w malutkich kosteczkach-jadła po jednej kosteczce z ręki,
jak z talerzyka to nie chciała a z ręki wciągała naprawdę ze smakiem :lol: :lol: :piwa:

potem bez żadnego problemu zjadła swoje tableteczki w odrobince pasztetu-oczywiście starała się wypluć kilka razy ale w końcu ładnie połknęła. :) 8O :) :D :D
no a dla poprawienia smaku zjadła z pół puchy :!: :roll: :!: średniej wielkości gourmeta,no oczywiście też z ręki :mrgreen: :mrgreen: przy tym parę razy lekko mnie podgryzła-takie było pyszne :mrgreen: :mrgreen:

teraz kicia śpi.

zauważyłam że ją przestrasza każdy szmer za drzwiami-wtedy nie może się skupić na niczym innym,aięc przytagraliśmy jej telewizor żeby mogła się przyzwyczaić do różnych dżwięków ,no i była na bieżąco w sprawach kraju i świata :mrgreen: :mrgreen:
przesuwające się obrazki ogladała z zainteresowaniem :D :D

nie chcę zapeszać,ale myślę też że kicia mnie lubi-wyrażnie z radością reaguje na mój widok i uwielbia się tulić do mojej ręki-odrazu buczy barankuje i wywala przednie kółka do góry :ryk: :ryk:

bardzo bym chciała żeby nabrała ciałka-jest taka chudziutka i kręgosłupek ma strasznie wystający :cry: :cry: :cry:
będziemy się starać :wink: :kotek:

Jejku,ale mi się gęba śmieje jak takie wiadomości czytam.Ależ ona ma niebiańskie wręcz szczęście,ze na Was :1luvu: :1luvu: :1luvu: trafiła
Nie wiem tak po tym w sumie krótkim jeszcze czytaniu,bo kicia u CIebie jest jeszcze króciutko,ale śmiem stwierdzić,że jeśli tylko masz taką możliwość to zatrzymaj Julię u siebie na stałe,ona jest taka szczęśliwa u Was
A reakcja na szmery to pewnie pozostałość po schronie
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 23, 2010 9:01 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Agness78 pisze:Smarti, było warto :ok: :ok: :ok:
Miałyśmy dużo szczęścia że miniboni17 trafiła na wątek, inaczej pewnie Julcia jeszcze musiałaby poczekać na transport,
choć Gibutkowa już parę innych opcji na oku miała :mrgreen: :ok:

Rzeczywiście potrafimy się zorganizować w wielu sytuacjach ale najbardziej na miejscu
brakuje niestety DT :cry: jak na tak duże miasto.... to prawie wstyd :oops: :oops: :oops:
Jest sporo osób działających ale większość z nich niestety nie ma możliwości żeby być DT :(

Oj potraficie się dziewczyny zorganizować jak mało kto.Jeszcze o tak szybkiej akcji jak z Julcią nigdzie nie czytałam
Ale czytałam już o innych akcjach,które zrobiłyście
Jestem naprawdę pełna podziwu dla Was

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 23, 2010 9:47 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za odpasienie Julci!!!!!! dobrze, że ma już dom - choćby tymczasowy! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon sie 23, 2010 10:02 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Wspaniale jest czytać takie dobre wieści :D
Jestem pewna, że przed Julką są same szczęśliwe dni :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon sie 23, 2010 10:21 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

sorry za OT - ale tu kolejna ofiara schroniska....viewtopic.php?f=13&t=116154 - oby miała tyle szczęścia, co Julka!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon sie 23, 2010 10:37 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

przepraszam z gory, ale tez pozwole sobie na ot. zobaczcie, to niedaleko nas. moze ktos moglby jakos pomoc? :(
viewtopic.php?f=1&t=116158&p=6333594#p6333594
oby shiba tez doczekala swojego domu.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Pon sie 23, 2010 12:21 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

jak się cieszę, że Julka już bezpieczna i wcina jedzonko :-)

Mam nadzieję, że tym koteczkom z linków też sie poszczęści :-(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon sie 23, 2010 18:58 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Dziewczyny, wszystkie jesteście WIELKIE i WSPANIAŁE :1luvu:
Za dziewczyny z Wrocławia i Smarti :piwa:
A to za Julcię :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 23, 2010 19:34 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

Kiedy będzie można podziwiać Julkę na zdjęciach ? :oops:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon sie 23, 2010 21:45 Re: [WRO]6 letnia JULKA w DEPRESJI, jest DT u smarti :)

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]