H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 9:58 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

:cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob sie 21, 2010 11:50 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Ja mysle ze to wcale nie zla wiadomosc. Po pierwsze wiesz gdzie to jest, po drugie mozna to wyciac a to bardzo dobra wiadomosc w tym wszystkim, kciukasy za wtorek :ok:
Monia- wyspij sie, prosze
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 21, 2010 20:55 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Marcelibu pisze:Ktoś chce fajnego kotecka???? Niezbyt ładny, ale uroczy?

Ooo, czyżbyś też miała na zbyciu jakiś trefny towar :roll: ?

Chętnie wezmę, nawet w pakiecie z zakłaczonym rzygającym Hugciem, o ile tylko Ty wreszcie odbierzesz ode mnie SWOJEGO marmura-obszczymura :twisted: :twisted: :twisted: Mój Plu Plu bardzo się ucieszy, nareszcie będzie miał kompana na swoim poziomie umysłowym.

I nie pieprz, że Lizak jest 'niezbyt ładny' :twisted:
Kiedy dawali rozumy, podobnie jak Plu musiał biedak stać w kolejce po urodę i tej akurat też mu nie brakuje :1luvu:

cześć liziu. zamieżkaż z nami?
tfuj plu

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob sie 21, 2010 21:01 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 2 razy
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sie 21, 2010 20:57 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob sie 21, 2010 21:01 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Znowu boję się nocy.... :cry:
Dziś odwaliłam robotę w domu - łącznie z praniem dywanu. Żeby nie myśleć. Ale na każdy dziwny odgłos, lecę i sprawdzam, czy wszystko OK. Boję się, że nie zdążę, w razie czego...
Ja się pogodziłam, że Meo nie będzie żył wiecznie, ale boję się, żeby się nie udusił, nie udusił.... dwie noce temu ja już chciałam biec po ostatni zastrzyk. Była noc, nad ranem, wypaliłam paczkę papierosów w ciągu kilku godzin, kawa i ta obawa. Strach - czy to już, czy jeszcze nie. :cry: :cry: :cry:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob sie 21, 2010 21:02 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Niech to nie będzie jeszcze teraz.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sie 21, 2010 21:03 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Będzie dobrze Marcelibu - musi być dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sie 22, 2010 0:46 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

Nie zdążyłaś go zabrać, niestety. Właśnie ubiłam. Oto moje trofeum:
Obrazek

A na otarcie łez po Julianie...
Obrazek

Jak ja za nim tęsknię :crying:

Wielbłądzio

Post » Nie sie 22, 2010 8:02 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

Wielbłądzio pisze:Nie zdążyłaś go zabrać, niestety. Właśnie ubiłam. Oto moje trofeum:
Obrazek

Eee, na kapcie spokojnie wystarczy... :mrgreen:

Wielbłądzio pisze:A na otarcie łez po Julianie...
Obrazek

Jak ja za nim tęsknię :crying:

Ja wiem, że to nie-mój kot. Ale ja też za nim tęsknię... :( . Nie wiem, jakoś tak mi zrobił w sercu. Czasem tak mam.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie sie 22, 2010 8:03 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

Kochani, nocka była wcale niezła. Troszkę się mniej boję. Do wtorku już coraz bliżej. Dziękuję, dziękuję Wam za wsparcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marcelibu

Post » Nie sie 22, 2010 8:30 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

To dobrze :), oby więcej takich nocy :ok:
Za wtorek mocno trzymamy wszyscy 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sie 22, 2010 8:53 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

Wielbłądzio pisze:

Kiedy dawali rozumy, podobnie jak Plu musiał biedak stać w kolejce po urodę i tej akurat też mu nie brakuje :1luvu:

Podsyłam " niezbyt ładnego " Lizaka :mrgreen: ...........

Obrazek

bubor

Post » Nie sie 22, 2010 9:05 Re: H&M+L.Meo - kłopoty z oddechem. Laryngoskopia. Proszę o rady

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:

Podsyłam " niezbyt ładnego " Lizaka :mrgreen: ...........

Obrazek

No, najpiękniejszy to on nie jest. Ale jest uroczy, taki goopiutki "chrześniak" Plusia - dlatego coś w sobie ma.Kocham go, głupola. Też stał w kolejce (tylko nie wiem, po co), gdy rozum dawali. Plusz przynajmniej czekał po urodę :ryk: .

Marcelibu

Post » Nie sie 22, 2010 9:13 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

Jak on nie jest piękny to kto jest ? :twisted: , Lizak jest niesamowicie urodziwy :1luvu:

bubor

Post » Nie sie 22, 2010 10:46 Re: H&M+L.Meo-zmiany w gardle, duszności.Laryngoskopia we wtorek

Lizak, co oni gadaja- przeciez ty piekny jestes tygrys :1luvu: :ok:
Do wtorku, Monia trzymaj sie, nie pal tyle :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]