DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 21, 2010 19:35 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Że niby kanapy nie schowałam :conf: :conf: :conf: ?
Pogięło Cię na starość :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob sie 21, 2010 19:40 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Wielbłądzio pisze:Że niby kanapy nie schowałam :conf: :conf: :conf: ?

Ciebie pogięło :evil: :P : szafka na kosmetyki (ta, co się od nich ugina) - niezamknięta, chusteczki higieniczne - jak przed chwilą, niezamknięta szafka w kuchni, pudełko landrynek nieschowane i takie, że może się "samo" otworzyć, kubeł na śmieci niezamknięty - i śmieci niewyrzucone :mrgreen: . Mam wyliczać dalej?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob sie 21, 2010 19:57 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Że niby kanapy nie schowałam :conf: :conf: :conf: ?

Ciebie pogięło :evil: :P : szafka na kosmetyki (ta, co się od nich ugina) - niezamknięta, chusteczki higieniczne - jak przed chwilą, niezamknięta szafka w kuchni, pudełko landrynek nieschowane i takie, że może się "samo" otworzyć, kubeł na śmieci niezamknięty - i śmieci niewyrzucone :mrgreen: . Mam wyliczać dalej?

Szafka na kosmetyki - stuprocentowo zamknięta (a paczka chusteczek - nowa i też zamknięta), szafka w kuchni - takoż, pudełko landrynek - w tej zamkniętej szafce, , szafka z kubłem - zamknięta...
Cóż, Dunieczka mądra i sprytna jest (po Mamusi, a jakże), włamywanie się do zamkniętych szafek ma w jednym małym pazurku :twisted: A kiedy już się włamie, reszta dopełnia dzieła zniszczenia :twisted:

Że śmieci niewyrzucone...?
:oops: :oops: :oops:

Że kosmetyków cała szafka (i to niejedna ;))...?
A co, zazdrościsz 8) ?
Jak ktoś nie musi na przykład na pieluchy, zupki w słoiczkach, ubranka i takie inne tam wydawać, a w dodatku nie jest na utrzymaniu 'męża', tylko sam pracuje i zarabia kokosy ( :ryk: ) - to może inwestować w siebie, dlaczegóż by nie :mrgreen: ?
:ryk:

Dlaczego nijak nie nawiązujesz do nieschowanej i zaszczanej przez Twojego marmurka kanapy???
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sie 21, 2010 20:40 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

No i gdzie te fotki ? 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sie 21, 2010 20:45 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Sprzątnęłam pobojowisko, ale teraz zamierzam iść się wykąpać i zrobić sobie pazurki. Bo po pierwsze i najważniejsze: muszę być piękna :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Sob sie 21, 2010 20:49 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Poczekamy , poczekamy ............... 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sie 21, 2010 21:04 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Przyślesz mi w międzyczasie na maila te moje? Pokazałabym się Erotomianiakom 8)

EDIT: Wam też się pokażę :roll:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30 ... 2af48.html

Wielbłądzio

Post » Sob sie 21, 2010 22:07 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

podczytuję :ryk:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sie 21, 2010 22:55 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Wielbłądzio pisze:Przyślesz mi w międzyczasie na maila te moje? Pokazałabym się Erotomianiakom 8)

EDIT: Wam też się pokażę :roll:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30 ... 2af48.html

Nie masz ładniejszej? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob sie 21, 2010 23:47 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Niestety nie, ale fotki nie oddają całego mego uroku osobistego. Trzeba przekonać się na zywo 8)

Marcelibu, nie odpowiedziałaś na moje pytanie.

Wielbłądzio

Post » Nie sie 22, 2010 0:28 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Lecimy z fotkami.

Na początek przemiła, grzeczna, łagodna i słodka Przytulcia:
Obrazek
:ryk:
ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Równie śliczna - Dziczyzna Junior, kot-który-nie-nadaje-się-do-niczego :roll: :
Obrazek Obrazek Obrazek

...oraz jej idolka :twisted: Dziczyzna-chowaniec:
Obrazek Obrazek

Na 'występach gościnnych' w dużym pokoju: moje ukochane serduszko - Księżniczka Wampiria :1luvu: :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mężczyzna Mojego życia, czyli Żabi Spaślak:
Obrazek Obrazek Obrazek

Chill-outowa Tłusta Bura Prostytutka :twisted: :
Obrazek Obrazek Obrazek

Nostalgiczny kotecek Cioci Marcelibu siedzi i zastanawia się, dlaczego jego prawdziwy Dom go nie chce:
Obrazek

Czyżbym był nieładny :conf: ?
Obrazek

Krowiak Gumkojad:
Obrazek Obrazek

Maciej Kot:
Obrazek Obrazek

Półgłówek Palczasty ;):
Obrazek Obrazek Obrazek

Wielbłądzio

Post » Nie sie 22, 2010 0:39 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

A tak w ogóle to zakładam hodowlę curli amerykańskich :mrgreen:
Oto jej podwaliny:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szkoda tylko cholera, że nieopatrznie wzięłam to wszystko pokastrowałam :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie sie 22, 2010 5:41 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Sliczne masz dzieci :1luvu:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Nie sie 22, 2010 7:52 Re: Co Dranie to Dranie. Zakładam hodowlę curli :) s. 95.

Kasiu, to cudowne zdjęcia, przeuroczy komentarz!!!! :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: Nawet nie wiem, które edytować...

Paweł - jak zwykle - oprócz modeli - cała reszta to Twoja zasługa :ok: . A Wielbłąd niech się uczy :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Nie sie 22, 2010 7:55 Re: Co Dranie to Dranie. Mała Marysieńka [`] :( Fotki Tulii s.93

Wielbłądzio pisze:A tak w ogóle to zakładam hodowlę curli amerykańskich :mrgreen:
Oto jej podwaliny:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szkoda tylko cholera, że nieopatrznie wzięłam to wszystko pokastrowałam :roll: :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok:

Marcelibu

[poprzednia][następna]