Buziaczki dla dueciku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:Dzisiaj rano wstałam i co zobaczyłam?Któryś z kotów nasiusiał na wykładzinęoczywiście Haneczka próbowała " zakopać" siuski ale nie miała czym
![]()
Nie wiem czemu nasiusiały.Kuwetka czysta,jedzionko dostały ......................
bozena640 pisze:agakow82 pisze:Dzisiaj rano wstałam i co zobaczyłam?Któryś z kotów nasiusiał na wykładzinęoczywiście Haneczka próbowała " zakopać" siuski ale nie miała czym
![]()
Nie wiem czemu nasiusiały.Kuwetka czysta,jedzionko dostały ......................
Dzielna Haneczka
mar9 pisze:bozena640 pisze:Dzielna Haneczka
hmmm, właściwie to nie wiadomo, czy próbowała ukryć ślady swojego niecnego czynu czy kryć Oktusia![]()
a to na pewno były siki?, może Marcin coś wylał w nocy i wstydzi się przyznać, jak to najprościej całą winę na kota zwalić, no..
agakow82 pisze:to były siuski na 100% siuski.Nie wiem który z futer to zrobił bo mogła Hania pomagac Oktusiowi zatrzec ślady![]()
Nigdy wczesniej się to nie zdarzyło.Dlatego zastanawia mnie dlaczego to zrobiły
bozena640 pisze:agakow82 pisze:to były siuski na 100% siuski.Nie wiem który z futer to zrobił bo mogła Hania pomagac Oktusiowi zatrzec ślady![]()
Przyczyn może być wiele ........
agakow82 pisze:bozena640 pisze:agakow82 pisze:to były siuski na 100% siuski.Nie wiem który z futer to zrobił bo mogła Hania pomagac Oktusiowi zatrzec ślady![]()
Przyczyn może być wiele ........
tzn?
ja sobie tłumacze że po prostu się któremuś sie przytrafiło
agakow82 pisze:mielismy dzisiaj dzien smyranek:) od rana kociaki tylko sie smyrac chciały![]()
więc smyraliśmy całowalismy i pieścilismy![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 13 gości