Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 18:17 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

We wtorek jadę z Edisonkiem na rinoskopię gardła, jeszcze raz będzie także badany nos :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro sie 18, 2010 18:19 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Aleksandra59 pisze:We wtorek jadę z Edisonkiem na rinoskopię gardła, jeszcze raz będzie także badany nos :?

brzmi strasznie - co to jest??? o ktorej jedziesz? Jak popołudniu to może podjade z Tobą.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 18, 2010 18:22 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

biedny Edisonek :( mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia i będzie śmigał po nowy domek! :ok: :ok: :ok:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro sie 18, 2010 18:27 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Edisonku-chorujesz ,ale taką masz wspaniałą opiekę,że każdy kot w potrzebie mógłby Ci pozazdrościć!
Za wyzdrowienie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 18, 2010 18:43 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Marzenia11 pisze:
Aleksandra59 pisze:We wtorek jadę z Edisonkiem na rinoskopię gardła, jeszcze raz będzie także badany nos :?

brzmi strasznie - co to jest??? o ktorej jedziesz? Jak popołudniu to może podjade z Tobą.

Robi się to pod narkozą - wsadzana jest taka sonda do nosa i bada przewód nosowy i gardło, tak w dużym skrócie :roll: Proszę pamiętać, że ja i medycyna to dwie różne sprawy :?

Marzenia - wizyta jest o 16.30 w lecznicy na Powstańców Śląskich. Jeszcze nie wiem jak to logistycznie zaplanuję. Bardzo możliwe, że w ciągu dnia pojadę po Ediego do lecznicy a potem przed 16 ruszę na Wolę.

Aleksandra59

Post » Śro sie 18, 2010 18:56 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Aleksandra59 pisze:
Marzenia11 pisze:

Robi się to pod narkozą - wsadzana jest taka sonda do nosa i bada przewód nosowy i gardło, tak w dużym skrócie :roll: Proszę pamiętać, że ja i medycyna to dwie różne sprawy :?

Marzenia - wizyta jest o 16.30 w lecznicy na Powstańców Śląskich. Jeszcze nie wiem jak to logistycznie zaplanuję. Bardzo możliwe, że w ciągu dnia pojadę po Ediego do lecznicy a potem przed 16 ruszę na Wolę.

W ktorej lecznicy na Powstańców Śląskich? Na dzień dzisiejszy mogę być i będę o tym pamiętac umawiając się na spotkania.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro sie 18, 2010 19:16 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Lecznica Bemowo, Powstańców Śląskich 101.

Aleksandra59

Post » Czw sie 19, 2010 17:54 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Przyszło jedzonko :piwa: :piwa: :piwa: teraz muszę się jakoś wybrać do ediego do lecznicy.
Przyszło 6 dnia od zamowienia - na paczce jest nalepka GLS o braku danych 8O 8O 8O do doręczenia, na ktorej flamastrem ktoś dopisał "uzupełniono" - musza mieć tam niezły burdel w GLS :evil: :evil: :evil: i pewnie stąd te opóźnienia..

Marzenia11

Post » Czw sie 19, 2010 19:12 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Marzenia - na razie nie wieź jedzonka dla Edisona, kocio jest teraz na diecie w związku z podejrzeniem alergii pokarmowej :? Poczekaj na wyniki badań mykologicznych ..... Wtedy będzie wiadomo czy grzyb czy alergia pokarmowa ....

W razie jakby wyszła alergia - odkupię od Ciebie to jedzonko.

Aleksandra59

Post » Czw sie 19, 2010 22:56 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

ale On się biedak namęczy, ile badań dla takiego małego kociambra i całkiem nie rozumiem bezczelnej bakterii, która nie reaguje na antybiotyk! dlaczego nie odpuszcza?

Trzymaj się maleńki!

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pt sie 20, 2010 5:19 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Aleksandra59 pisze:Marzenia - na razie nie wieź jedzonka dla Edisona, kocio jest teraz na diecie w związku z podejrzeniem alergii pokarmowej :? Poczekaj na wyniki badań mykologicznych ..... Wtedy będzie wiadomo czy grzyb czy alergia pokarmowa ....

W razie jakby wyszła alergia - odkupię od Ciebie to jedzonko.

OK, jedzonko czeka.

Marzenia11

Post » Sob sie 21, 2010 10:01 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Edisonek na diecie, na szczęście ma apetyt. Miałam go odwiedzić w weekend, ale coś mnie powaliło z nóg i zaległam w łóżku, zobaczymy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob sie 21, 2010 14:11 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Ja dzisiaj jeszcze na działce jestem - jutro wracam i odwiedzę Edisonka :D Także jakieś nowe wieści będą 8)

Aleksandra59

Post » Sob sie 21, 2010 14:13 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Marzenia - kuruj się kochana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Sob sie 21, 2010 14:27 Re: Edison..już DS go nie chce:((( leczymy i szukamy domu.

Jak na razie dzionek w łóżeczku - do kompa podchodzę przy okazji robienia herbaty. W kuracji uczestniczą Małe Czarne sztuk dwie :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]