Kociaki z Radlina-Willow i Pepper w DS :) Śnieżek odszedł :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 17:19 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Widziałem dziś maluchy ;) Pepper to pełen życia grubasek, Śnieżek i Willow szaleją :) A co najważniejsze, Willow wreszcie przypomina kota :mrgreen:
Całe towarzystwo nadal dostaje Enisyl. Kataru brak, oczka czasem łzawią, ale poprawa ich stanu jest ogromna.

Fiona ma na mailu zdjęcia (co prawda sprzed iluś tam dni). W wolnej chwili na pewno je tu wrzuci.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt sie 06, 2010 17:23 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

To wspaniałe wieści :) Szkoda tylko, że domków brak.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Pt sie 06, 2010 18:14 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Bardzo się cieszę że zwalczyły to świństwo. :ok:
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Pt sie 06, 2010 19:25 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Gem pisze:Fiona ma na mailu zdjęcia (co prawda sprzed iluś tam dni). W wolnej chwili na pewno je tu wrzuci.

Zdjęcia sa już dawno wrzucone. Można je obejrzeć na poprzedniej stronie :P
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt sie 06, 2010 19:27 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

bluerat pisze:Bardzo się cieszę że zwalczyły to świństwo. :ok:

Nie do końca. Oczka wciąż od czasu do czasu łzawią i dlatego maluchy nadal są rozdzielone (Śnieżek, Willow i Czekoladka od Peppera i tej małej Lily).
Być może ten wirus będzie im towarzyszył przez całe życie, ale nie powinien go im odebrać.

fiona.22 pisze:Zdjęcia sa już dawno wrzucone. Można je obejrzeć na poprzedniej stronie

A myślałem, że w aparacie były nowsze :P
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Nie sie 08, 2010 9:36 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Cieszę się, że z kruszynkami lepiej :ok:
I głaski przesyłam :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 16, 2010 13:48 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Hop, hop!
Co u kociaków słychać?

Erin

Post » Sob sie 21, 2010 10:02 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Jak się miewają kocięta?

Erin

Post » Sob sie 21, 2010 13:43 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

"Moje" radlinki w większości się rozeszły - Jasminka, Kacperek, Pipi, Wadim, Gracja i Tytus są już w nowych domkach.

Czeka jeszcze Willy, który musi mieć zoperowane oczy - raz że zrobiło się entropium - brzegi powiek wywinęły się do środka i rzęsy stale drażnią rogówkę a dwa trzeba choć spróbować rozdzielić zarośnięte częściowo powieki.

Niestety nie mam ani funduszy na cały zabieg, ani szans na prawidłową opiekę pooperacyjną - gdybym mogła kropić mu oczy co godzinę i rozdzielać żeby nie doszło do zrostów...to nie byłoby tych obecnych zrostów. Wiecie sami jaki ruch potrafi być w gabinecie weterynaryjnym, no nie mam szans.

Poważnie zaczynam się zastanawiać czy nie wziąć urlopu specjalnie dla Willy'ego i jego opieki pooperacyjnej.
Ale wtedy mi już nic nie zostanie :cry:

Z drugiej strony ze zoperowanymi oczkami miałby większe szanse na dom i normalne życie...
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Śro paź 06, 2010 10:30 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Dostałam takie foty Peppera : Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Prawda jaki ze mnie cudny kocur ? :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 06, 2010 10:53 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Jaki duży już! :o

Pięęękny kocur :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro paź 06, 2010 11:26 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Ale cudny jestem :1luvu:
A Willow i Willy i reszta?

Erin

Post » Śro paź 06, 2010 11:57 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Mam obiecane foty, jak dostanę to wrzucę :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Śro paź 06, 2010 14:39 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

Pepper - kocurek wspaniały!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro paź 06, 2010 15:17 Re: Kocięta w tragicznym stanie.Willow po 6 dawce cykloferonu :)

No nie wierzę! Pepper, jak Ty pięknie wyglądasz, Kitku :1luvu: jakie ładne oczka! :1luvu:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

[poprzednia][następna]