Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sie 20, 2010 13:46 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica pisze:Za chwilkę wrzucę pierwszy filmik. Mam nadzieję, że się uda.
To filmik z moim najukochańszym Draculem oczekującym na jedzenie, zrobiony 30 marca 2009 roku. Nie wiem, nie rozumiem czemu robiłam mu zdjęcia, a nie kręciłam filmów?
oto Książę
http://w907.wrzuta.pl/film/8tSD4rWbzNL/mvi_3581

Strasznie nam Go brakuje :(

Ale zostały nawet takie króciutkie uwiecznione chwile! Przynajmniej uchwyciłaś jego głos :1luvu:
I jakoś tak jest, że aparat, nawet ten w komórce zawsze jest jednak bardziej pod ręką...

Ja też strasznie żałuje, ze nie mam żadnego filmiku Kici

koconek

Od: Sob sie 08, 2009 15:41

Post » Pt sie 20, 2010 18:20 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Kochany Draculek :1luvu: Chociaż na chwilę do nas wrócił.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt sie 20, 2010 19:13 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Bo ksiaze zawsze bedzie w naszej pamieci :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 21, 2010 9:36 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Birfanka pisze:Dracul :1luvu:

Piekny. Ale dlaczego nam opowiadalas, ze to taki grozny Ksiaze? 8O
Na filmiku jest przeslodki :roll:

Musi go brakowac, bo on jest Niezastapiony :(
ale jeszcze sie kiedys spotkacie, wierze w to :!:

Bo on był przesłodki, był delikatny, był kochany. Nigdy nie zapomnę jak ten kotek mnie budził - głaszcząc delikatnie łapką po policzku. Przestawał być słodki gdy trzeba bylo zrobić coś, czego sobie nie życzył. Wówczas stawał sie potworem, wielołapym i wielozębnym. Na starość był też tetrykiem, rozkapryszonym staruszkiem, ale bardzo słodkim staruszkiem.

Od wstawienia tego filmiku nie mogę przestać o nim myśleć i o tym, że nie powinnam była jechać na ten przeklęty urlop.

I jak myślicie, czy teraz wstawić tutaj fotki i filmik z Druidem? Czy może zamknąć ten wątek i zacząć ewentualnie nowy? Sama nie wiem :(

AgaPaP mam nadzieję, że filmik odtworzyć się udało.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob sie 21, 2010 9:38 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Wstaw tutaj, nowy watek przecież nic nie zmieni.
Wspomnienia po Draculu zostaną na zawsze....
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob sie 21, 2010 9:53 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Masz rację Lucynko, myślałam o założeniu nowego wątku, pomyślałam też, że w czołówce już trzeba będzie napisać, że Dracula z nami nie ma :(

Jak mam odnaleźć na wrzuta.pl wczoraj wstawiony filmik z Druidem???? Nie potrafię :oops:

casica

Post » Sob sie 21, 2010 10:38 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

A rejestrowałaś się tam?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob sie 21, 2010 10:39 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

A co wpisalas jako tytul i w okienko z tagami? To chyba przez wyszukiwarke trzeba... (swoich, prawde mowiac, jeszcze nie szukalam, zawsze wstawialam linka zaraz po wgraniu :roll: ).

Urlopu sobie nie wyrzucaj, przeciez nie moglas przewidziec, a to juz niczego nie zmieni :(
A Dracul i tak bedzie z nami w kazdym Twoim watku, tak jak dziewczyny napisaly...

Jestem ciagle pod wrazeniem filmiku, no naprawde slodki i przekochany ten Ksiaze :1luvu:
Na zdjeciach wychodzil grozniej, jego spojrzenie oniesmielalo :idea:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Sob sie 21, 2010 10:56 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Tak, zarejestrowałam się.
Nic nie wpisałam, w żadne okienka :oops:
Nie wiem co to są tagi :roll: do d... mi z takim wrzucaniem, przez login też nie mogę nic znaleźć :evil:

Ehhh Książę :( :1luvu: :)

casica

Post » Sob sie 21, 2010 12:01 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Znalazłam :evil: :roll:
Poranny bałagan w łóżku, a koty mają mnie w nosie i jakoś nie chcą pozować
http://w882.wrzuta.pl/film/2mZWdXX5RnX/mvi_4867

casica

Post » Sob sie 21, 2010 12:08 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Jak to , maly pozuje bardzo ladnie :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob sie 21, 2010 12:13 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Cudny! :1luvu: :D
Widze, ze integracja kocia postepuje, bo cala czworka sie wyleguje razem na lozku, w niewielkich odleglosciach :P
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Sob sie 21, 2010 13:18 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Obejrzałam filmik z Draculem.
Eh, takiego kota nieprędko spotkamy...

A Druid to już wielkokot 8O Nadal mieści się na talerzu :wink:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob sie 21, 2010 13:23 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

casica, jakim Ty słodkim głosem do kotów mówisz :lol: :wink:

a Dracula opisywałaś jako strasznego potwora, a tu taki milusi koteczek o wdzięcznym głosiku :roll:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Sob sie 21, 2010 15:37 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

Tak, Dracul jest niepowtarzalny. Jakkolwiek dopatrujemy się u Druida licznych rysów charakteru wujka :)
Nie, to nie Dracul wrócił w nowym futerku, bo przecież wiedziałam już o nim za zycia Dracula. A może?

Talerz musiałam schować do kredensu, ponieważ mały już nie bardzo się w nim mieści. Tzn mieści się, ale robi z talerza dziwną zabawkę - karuzelę. Wychynie więc na światło dzienne gdy Druid będzie poważniejszym kotem :)

Z Draculem, jak ze mną - kto mnie nie zna, lub zna słabo też mysli, że jestem miła, urocza i słodka :twisted:

A integracja jest kompletna. No bo, że Puti w niej brac udziału nie będzie, było wiadome od poczatku. Bardzo mnie cieszy, że Zawieszka wyszla z traumy, jest znowu radosną, ssącą się na nas koteńką :1luvu: bawią się z Druidem :ok:
Puti fuka i jest oczywiście obrażona, czasem wącha malego ale z obrzydzeniem :twisted:

casica

[poprzednia][następna]