Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 22:28 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Ps: co do niektórych --schowajcie dume i słownictwo do kieszeni bo tu ważne są zwierzaki... :wink:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 09, 2010 23:09 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Schron pisze:Z mojej strony nie ma żadnego problemu z transportem za 2 tygodnie, najważniejsze że kotka znalazła dom i wyjaśniły się w końcu kwestie weterynaryjne dotyczące jej zdrowia. Jeśli transport znajdzie się wczesniej to super, jeśli nie to pojedzie ze mną do Poznania pod koniec sierpnia :D

:P :1luvu: :P
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto sie 10, 2010 11:44 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

trzymamy kciuki za zakończenie pozytywne, czekamy na wieści o koteczce :ok:
z wielka checią zdejmę ogłoszenie koteczki z klubu ślepaczków z adnotacją : ma dom :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro sie 11, 2010 10:09 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Schron pisze:Z mojej strony nie ma żadnego problemu z transportem za 2 tygodnie, najważniejsze że kotka znalazła dom i wyjaśniły się w końcu kwestie weterynaryjne dotyczące jej zdrowia. Jeśli transport znajdzie się wczesniej to super, jeśli nie to pojedzie ze mną do Poznania pod koniec sierpnia :D

bardzo sie ciesze ..mam nadzieje,ze Slepeczka niedługo bedzie miała fajny i troskliwy domek....
Ja sie duma nie unosze :lol: przepraszam jesli tak mnie odczytujecie....mam 'zapiernicz 'na maksa i we łbie sie miesza....Mam kotka który nie wiem czy jeszcze zyje.....ale na pewno był maltrerowany...wczoraj go operowali....nic nie wiem jeszcze.Zalezy mi na szukaniu dobrych domów....niestety kotek jaki walczy o zycie(lub juz nie...nie wiem)był w domu forumowym....,a Pan udziela sie nadal tu....Prosze o sprawdzanie domów dokad koty ida....bo ten "mój"miał pecha strasznego....dlatego otrzymał status wiecznego tymczasa....W głowie sie nie miesci,ze mozna tak koty traktowac....Taka prywata...Wiem,ze uPani Agnieszki Slepka bedzie kochana i zadbana....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 11, 2010 10:20 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

jeśli ten pan się udziela na forum to koniecznie musimy wiedzieć kto to jest aby mu w życiu kota nie oddać!!!!!!!
albo Ty musisz tego pilnować albo porozsyłać to jako PW albo napisać tu!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro sie 11, 2010 11:04 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

smarti pisze:jeśli ten pan się udziela na forum to koniecznie musimy wiedzieć kto to jest aby mu w życiu kota nie oddać!!!!!!!
albo Ty musisz tego pilnować albo porozsyłać to jako PW albo napisać tu!!

markppp
Temat postu: Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK
PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 23:14

Dołączenie: Śro Wrz 02, 2009 12:55
:)

Raportuj ten post

Bardzo mi przykro Panie Marku....uwazam,ze nie powinniscie zajmowac sie zwierzetami....nie ma co sie tu oszukiwac...Bierzecie Panowie koty ,potem niestety sa one wyrzucane....Mam nadzieje,ze Temis przezyje wczorajsza operacje....Kotek obgryzła sobie siusiaka........i wepchane gałki ....Dokumentów z leczenia nie dostałam do dzisiaj ....dlatego uwazam,ze jestescie nieodpowiedzialni....Nie wiem ile macie lat...ale tak sie nie robi....dZWONIŁAM DO KLINIKI, GDZIE LECZYLISCIE KOTA...ZERO INFORMACJI....TYLE MAM NA TEN TEMAT....DO POWIEDZENIA.pROSZE NIE ZASMIECAC WATKU...A PRZEJSC NA WATEK KOTKA tEMISIA..WCZESNIEJ Aslana...
Dodam jeszcze ,ze kotek ma padaczke i bardzo sine ataki....zakazenie organizmu.....nie był zaszczepiony, nie ma zadnej dokumentacji.lOS KOTA BYŁ DLA MNIE BARDZO WAZNY, BO SAMA GO CHCIAŁAM KIEDYS ADOPTOWAC, ALE MIAŁAM TYMCZASIATKA BIAŁACZKOWE(I MAM 3 KOTY CHORE)tEMIS JEST ODIZOLOWANY....Prosze mi wiecej nie mówic o zniesławianiu mam nadzieje,ze niektórzy sie"przebudza'....Mam nadzieje,ze Temis przezyje..kotami slepymi zajmuje sie juz od jakiegos czasu i wiem,ze ich stacony wzrok to albo uraz mechaniczny..lub kk..Ja nie powiedziałam,ze Pan kotu wydłubał oczy, ale ,ze kot ma wydłubane oczy..i jesli był u Was tyle czasu powinniscie mu pomóc.....Bardzo sie ciesze,ze Temidek do mnie trafił....moze jakies szczescie go spotka ....bo jesli zył z takim bólem przez ten czas to naprawdę...nóz sie w kieszeni otwiera.... :evil: .Ma ok 11 miesiecy...tak?
Jestescie Panowie niesłowni....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 11, 2010 11:35 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Temidek zyje....i juz cos "clamka"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sie 11, 2010 22:28 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

BOZENAZWISNIEWA pisze:Temidek zyje....i juz cos "clamka"

Biedactwo :cry: trzymaj się malutki :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 19, 2010 13:40 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Dostałam właśnie wiadomosc od Agnieszki,że Ślepeczka jedzie juz w sobote chyba do swojego domku, czyli do Agnieszki....
Trzymam mocne :ok: za udana adopcje....i zakończenie "tułaczki"Slepki....tam juz na nia czekaja z wyposażeniem i łapkami do głaskania i przytulania....Powodzenia dziewczynko :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 19, 2010 14:09 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

wspaniała wiadomość :) :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw sie 19, 2010 14:37 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

świetna wiadomość :ok: :ok:

smarti

Post » Sob sie 21, 2010 10:43 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Moi kochani:"
Pokaż profil
Agnieszka DonbrańczukPoznańAgnieszka DonbrańczukPoznań
Napisz wiadomość
274Gal.
Pokaż profil
Agnieszka DonbrańczukPoznań
Napisz wiadomość274
Rozwiń

* Galeria
* Wyślij prezent
* Wspólni znajomi
* Podaruj €urogąbki

dzisiaj 11:32

Koteńka jest już w domku! :) Jest naprawdę przekochana."

Dziekuje wszystkim za dopiecie adopcji i teraz tylko sie cieszyc zostało.Mam nadzi3eje,ze Slepka bedzie szczesliwa u Agnieszki...bardzo sie wzruszyłam...jeszcz raz dziekuje ...czekanie sie "opłaciło"-Agnieszka jest bardzo szczesliwa....Mam nadzieje ,ze i koteczka taka jest :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob sie 21, 2010 11:50 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Super,bardzo się cieszę.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Sob sie 21, 2010 12:02 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

wspaniale :piwa: :piwa:
Ślepjka nareszcie ma swój wymarzony,kochający domek u p.Agnieszki :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :kotek: :1luvu:

smarti

Post » Sob sie 21, 2010 12:03 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

oczywiście Ślepka. :kotek: :kotek: :kotek: przepraszam kochanie :1luvu: :1luvu:

smarti

[poprzednia][następna]