ewan pisze:Wzruszyła mnie historia Mazurki - dzielna, cudowna koteczka. Chciałabym przekazać w prezencie na leczenie Kici kilka rzeczy na bazarek, to są ciuszki i biżuteria firmy Atmospher irlandzkiej sieci Primark. Wszystkie rzeczy są nowe, ceny ustalicie same. Proszę o info na pw gdzie mam przesłać paczuszkę.
za Kiciusię.Jagoda* pisze:Witam Kiciunię...
Co u maluchów?

Kinya pisze:ewan pisze:Wzruszyła mnie historia Mazurki - dzielna, cudowna koteczka. Chciałabym przekazać w prezencie na leczenie Kici kilka rzeczy na bazarek, to są ciuszki i biżuteria firmy Atmospher irlandzkiej sieci Primark. Wszystkie rzeczy są nowe, ceny ustalicie same. Proszę o info na pw gdzie mam przesłać paczuszkę.
Dziękujemy!![]()
Nie chcę nikogo wkręcać, ale bazarki dla Mazurki bardzo ładnie prowadzi vega29Może się zgodzi zrobić kolejny?
za kocią rodzinke.vega29 pisze:Kinya pisze:ewan pisze:Wzruszyła mnie historia Mazurki - dzielna, cudowna koteczka. Chciałabym przekazać w prezencie na leczenie Kici kilka rzeczy na bazarek, to są ciuszki i biżuteria firmy Atmospher irlandzkiej sieci Primark. Wszystkie rzeczy są nowe, ceny ustalicie same. Proszę o info na pw gdzie mam przesłać paczuszkę.
Dziękujemy!![]()
Nie chcę nikogo wkręcać, ale bazarki dla Mazurki bardzo ładnie prowadzi vega29Może się zgodzi zrobić kolejny?
Ok, ok - niech będzieNa moim powoli kończą się fanty, więc mogę dorzucić drobiazgi od ewan
Zaraz poślę stosowne PW
vega29 pisze:A ja nieustająco![]()
![]()
Dzisiaj wyślę przelew z tym, co się uzbierało z bazarku.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości