Bozena54 pisze:Najciekawiej jak do zabawy włącza się Mimi,wyobrażcie sobie tornado 12kg biegające po chałupie![]()
![]()
Tornada zawsze maja wdzięczne imiona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bozena54 pisze:Najciekawiej jak do zabawy włącza się Mimi,wyobrażcie sobie tornado 12kg biegające po chałupie![]()
![]()
Thorkatt pisze:Bozena54 pisze:Najciekawiej jak do zabawy włącza się Mimi,wyobrażcie sobie tornado 12kg biegające po chałupie![]()
![]()
Tornada zawsze maja wdzięczne imiona
Bozena54 pisze:Myślę że kicie polubiły Mimi,choć są zdziwione że biega tak szybkoKapsel jest dużo wolniejszy
![]()
Pinki i Hepiś są niezwykle inteligentni,potrafią otworzyć miseczkę Tupperware i wyjeść mięsko![]()
miseczki są porządnie zabezpieczone ale dla![]()
to drobnostka
Bozena54 pisze:Myślę że kicie polubiły Mimi,choć są zdziwione że biega tak szybkoKapsel jest dużo wolniejszy
![]()
Pinki i Hepiś są niezwykle inteligentni,potrafią otworzyć miseczkę Tupperware i wyjeść mięsko![]()
miseczki są porządnie zabezpieczone ale dla![]()
to drobnostka
Bozena54 pisze:Okazuje się pomimo moich starań ,że kicie nadal najbardziej kochają mojego męża![]()
Chodzą za nim po pokojach i jak tylko usiądzie natychmiast pakują się na kolanaU mnie złapane posiedzą 10sekund i w nogi
![]()
Thorkatt pisze:Bozena54 pisze:Okazuje się pomimo moich starań ,że kicie nadal najbardziej kochają mojego męża![]()
Chodzą za nim po pokojach i jak tylko usiądzie natychmiast pakują się na kolanaU mnie złapane posiedzą 10sekund i w nogi
![]()
![]()
Bożenka, Ty nie masz siedzieć, Ty masz karmić.
kiche_wilczyca pisze:Bożena, dobrze, że je dwa wzięłaś, nie wyobrażam sobie ich osobno![]()
Moje tez na picasaweb mają galerie pozakładane, muszę tam tylko zrobić porzadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 49 gości