Wyjazd robotniczo-integracyjny, 10-12 września, ośrodek Koral nad zalewem Nakło-ChechłoWyjazd planowany już jakiś czas, dziś zarezerwowałem wstępnie domek na 9 osób na dwie doby - od piątku po południu (doba od 16) do niedzieli po południu (do 15).
Potrzebuję zgłoszenia wszystkich chętnych, bo jeżeli będzie nas więcej niż 9 to za dobę zamiast 110 zapłacimy 300.

I wtedy lepszym rozwiązaniem jest zarezerwowanie dwóch domków.

Czas na zmianę rezerwacji mam do poniedziałku, więc w niedzielę w nocy upływa termin zgłaszania się.
Sam ośrodek nie powala urodą:
http://koral.jasky.pl/koral/ Natomiast okolica bardzo sympatyczna - jeziorko, las, kolejka wąskotorowa, plaża nudystów tudzież inne atrakcje.

Jeżeli zbierze się nas do 9 osób koszt za dwie doby wyniesie 220zł, czyli przy maksymalnej obsadzie 24,5 na osobę + prąd i woda, których ceny są horrendalne (9,85/m3 woda, 0,89/KWh prąd - wiem od kuzyna, że za 8 osób na tydzień za media zapłacili coś koło 2 stów, więc będziemy musieli ostro oszczędzać

).
Jeżeli będzie nas więcej niż 9 zarezerwujemy dwa domki, wtedy cena wyniesie od 140zł za dobę (w zależności od tego ilu nas będzie i jakie domki weźmiemy). Jeżeli ktoś jest fanem sportów ekstremalnych i nie chce za dużo dopłacać istnieje opcja postawienia namiotu przy domku za cenę 10zł/doba.

Wyjazd ma dwa cele - integrację poprzez kąpiele w jeziorze, spacery po lesie, jedzenie, picie i wszelkie inne harce oraz cel ambitniejszy - pracę na rzecz edukacji naszego społeczeństwa, która pewnie skończy się tak jak na parapetówce u M_o, czyli nijak, ale i tak wszyscy będą zadowoleni.

Aha - potrzebujemy koniecznie kogoś z laptopem i dostępem do komórkowego internetu.

Póki co pewnych chętnych jest dwójka - ja i Mała.

Jak będzie nas więcej pod spodem powstanie lista.

Lista:

siriwan

Mała1

Lola_

tangerine1