Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asu pisze:Wiadomość z DS Cezarego:
"Cezary ma się dobrze. Tak jak Pani mówiła, przychodzi się miziać, jak się tylko usiądzie. Lubi siedzieć na balkonie, ale samego go nie zostawiamy. Zaczyna się więcej bawić.
Z jedzeniem nie ma problemu. Myśleliśmy ,że nie będzie chciał jeść na początku, a wcina suchą karmę oraz z puszeczki-jako przekąskę. Dajemy mu także te kiełbaski na smaczek.
Najbardziej lubi leżeć pod stolikiem na dywanie, wykłada się wtedy na plecach brzuchem do góry:)
W nocy śpi na parapecie nad łóżkiem ,a rano przychodzi się wygłaskać.
Jak chce się bawić , to daje znak miałknięciem.
Jest bardzo grzeczny."
turkawka pisze:Ja szczerze mówiąc też się gubię jużCezar ma swój domek, Baltazar ma swój domek, Mania w domku tymczasowym, dziewczynki mają jechać do Niemiec, a Leoś i Jasiek są u Pani Teresy.
Ja poprosze o informację gdzie domek Cezara kupił takie super deski na balkon :]
turkawka pisze:Ja szczerze mówiąc też się gubię jużCezar ma swój domek, Baltazar ma swój domek, Mania w domku tymczasowym, dziewczynki mają jechać do Niemiec, a Leoś i Jasiek są u Pani Teresy.
Ja poprosze o informację gdzie domek Cezara kupił takie super deski na balkon :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości