Maszka bez oczka (Radom)-zostaje w dt.-MASZEŃKA UMARŁA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 12:06 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bardzo potrzebny DOM. Czas ucieka a kotek bedzie bardzo biedny na kociarni, jezeli masz pokoik i chcesz byc kochany przez takiego wspanialego kotka to pomysl. Masza moze czeka na CIEBIE :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Czw sie 19, 2010 12:45 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Pomóżcie proszę w ogłoszeniach, ja ją tylko umieśćiłam na gumtree.warszawa

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Czw sie 19, 2010 13:16 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

nikt nie pomoze? :(
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Czw sie 19, 2010 14:10 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

BUDRYSEK pisze:nikt nie pomoze? :(

dziewczyny poproście w tytule o ogłoszenia, moze ktoś sie zgłosi. Coś w stylu "ogłoszenia albo zycie"...???
Mogę jedynie zaglądac i trzymać kciuki. A to mało,wiem :oops:
Ledwo sama ze swoimi się obrabiam i też musiałam prosić o pomoc.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sie 19, 2010 22:12 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

viewtopic.php?f=27&t=115324

może to nie wymarzona opcja ogłaszania, ale zawsze jakaś opcja :?

biedna kotusia :evil:
a jak ona z innymi kotami, była możliwość zaobserwować?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pt sie 20, 2010 0:20 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Przeczytaj. ten kocik moze czeka na Ciebie.
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pt sie 20, 2010 6:45 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

pilne bardzo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sie 20, 2010 7:59 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

kotusia, przerażona, pogubiona w tym okrutnym świecie czeka PILNIE, PILNIE na domek
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Pt sie 20, 2010 9:49 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bardzo pilnie potrzebna pomoc dla Maszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebny DT na cito, ale też osoba, która zrobi allegro dla kici. Bardzo, bardzo prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt sie 20, 2010 10:55 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bardzo potrzebny dom...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt sie 20, 2010 11:30 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Polecam Maszke u mnie na profilu na NK,ale nie wiem jak mam wpisac linka(Alessandra jak to czytasz dopisz proszę linka)
Skopiowałam czesc mojego wpisu na watku slepaczkowym:

""Pracuje" nad domkiem dla Maszy....na razie sa chęci gospodyni domu..pan sie boi....Jesli Masza nie znajdzie domu nie pozwole na jej oddanie do schroniska i zabiore ja do mojego domu na czas poszukiewń DS-Zamieszkałaby z Temidem(jaki jest odizolowany)Wierze,ze Maszka domek znajdzie....coś tak czuję....ale nie zapeszam..."
Tyle z mojej strony...na razie....Pan ,którego żona chce dac domek Maszce boi sie ślepych kotów(tego,że sobie nie dadza rady...).Na razie nie nacskamy...żeby nie odmówił kategorycznie.Żona go urabia(zawsze jak sa u nas tuli ślepego Lepka do siebie...-uważa ,że taki kot to skarb, a Lepek to burasek.... :) Acha-maja dwa koty zdrowe, domek kotom niewychodzacy...maja tez pudla w domu kochajacego koty..razem śpią

Jesli znajdziecie jej domek ..nie mam nic przeciw...po "urobieniu"meza kolezanki podesle im innego buraska w potrzebie :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 20, 2010 13:58 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bożena, ten domek wygląda na całkiem niezły: koty mają, więc wiedzą o co chodzi, psa prokociego mają, to je w razie czego obroni, z niewidomym kotem mieli kontakt i nie zjadł, więc Masza też nie zje. I domek niewychodzący!
A facetowi tylko te wszystkie informacje muszą do odpowiedniej przegródki w mózgu trafić;
wtedy zrozumie

Przygotuję Ci raz na zawsze obrazek do nauczenia się, skąd się biorą linki. Potrzebuję 5 minut
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt sie 20, 2010 15:07 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Maszka widzi na drugie oko, bierze krople na owrzodzenie rogówki. Trzymam kciuki, żeby ludzie się zdecydowali.

malinka1

Od: Czw cze 28, 2007 8:27

Post » Pt sie 20, 2010 15:20 Re: Straciłam oczko, teraz trafię do schroniska-uratuj mnie!

Bożena, pw pójdzie, gdy tylko sprzęt zacznie działać tak jak należy :roll:
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]