Pilne adopcje! Aktualizacja wątku: dużo psów ok. KAMPINOSU

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 19, 2010 7:02 Re: Pilne adopcje! "Reksio" DS nie ma, jest DT do 15.09.2010

Czy Reksio jest już w dt :?: :?: :?:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 19, 2010 7:57 Re: Pilne adopcje! "Reksio" DS nie ma, jest DT do 15.09.2010

Wczoraj dosłownie padłam. A jeszcze Neko wykąpać.

Reksio (vel Pirat, bo tak nazywali doktorzy) jest już w DT. DT fajny, Reksio się już w DT nie stresował (a mówiłam, że to fajny pies!) tylko stres był w samochodzie.

Potem napiszę tu więcej szczegółów, a i zdjęcia będą super (to już zasługa samego modela i fotografa :wink: )

W klinice jest maleńka zupełnie maciupcia sierotka z KK. :( Maluńkie cudeńko. Oczka polepione, lekko świszczy, mam nadzieję, że będzie żyć... Jej zdjęcia też będą.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sie 19, 2010 9:15 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Potwierdzam! Będą. Trochę później. Reksio - fantastyczny :1luvu:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sie 19, 2010 13:08 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Mam informację, że Reksio wyje. :cry:
Pewnie tęskni za znajomymi do tej pory kątami, za panem Piotrem. Może troszkę za mną (całą drogę go głaskałam)?...

Mam nadzieję, że to chwilowe. DT bardzo doświadczony. Są tam też seniorki i ślepinki.

Muszę to przyznać: jestem w Reksiu zakochana! Gdybym miała możliwości i warunki, chciałabym takiego psa. Chciałabym Reksia. Serce mnie boli. I dlatego chce mu znaleźć szybciutko dom i to taki najlepszy na świecie!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw sie 19, 2010 13:15 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

joshua_ada pisze:Mam informację, że Reksio wyje. :cry:
Pewnie tęskni za znajomymi do tej pory kątami, za panem Piotrem. Może troszkę za mną (całą drogę go głaskałam)?...

Mam nadzieję, że to chwilowe. DT bardzo doświadczony. Są tam też seniorki i ślepinki.

Muszę to przyznać: jestem w Reksiu zakochana! Gdybym miała możliwości i warunki, chciałabym takiego psa. Chciałabym Reksia. Serce mnie boli. I dlatego chce mu znaleźć szybciutko dom i to taki najlepszy na świecie!

Tego sie obawialam... W najgorszym razie mozna uzyc obrozy antyszczekowej. To dosc radykalna metoda, ale...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sie 19, 2010 15:15 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Reksiu, zaufaj proszę, będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

myślę, że on po prostu bardzo, bardzo się boi nowego miejsca i nowych ludzi i innych zwierząt i stąd to wszystko..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw sie 19, 2010 15:58 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Raczej przez to, że jest głuchy i nie słyszy sam siebie :wink: Bo strachliwy to on raczej nie jest!

A teraz - nowa w lecznicy maleńka, zakatarzona kiciula:
Obrazek

Więcej zdjęć: http://picasaweb.google.com/11505727731 ... KiciaMala#
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sie 19, 2010 16:13 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Obrazek
A oto nasz bohater :lol:
Więcej zdjęć - tu http://picasaweb.google.com/11505727731 ... 56/Reksio#
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw sie 19, 2010 17:35 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Prawda, że śliczne pysio? :1luvu:

Obrobię swoje koty i siadam wieczorkiem do ogłoszeń, zdjęć.

O tego maluszka się bardzo bardzo martwię. Mam nadzieję, że przeżyje, że wyjdzie z tego cało. :(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 19, 2010 17:47 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

joshua_ada pisze:Prawda, że śliczne pysio? :1luvu:

Obrobię swoje koty i siadam wieczorkiem do ogłoszeń, zdjęć.

O tego maluszka się bardzo bardzo martwię. Mam nadzieję, że przeżyje, że wyjdzie z tego cało. :(

wygląda fatalnie więc trzeba moc pozytywnych myśli wysyłac i kciuki zaciskać! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt sie 20, 2010 5:23 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt sie 20, 2010 7:49 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Zofia&Sasza pisze:Obrazek

Dziś zaktualizuję wątek, ale teraz muszę wychodzić z sieci.
Ta malutka będzie potrzebować DT!

No i te dwa maluszki czekają i czekają i czekają... Też nie mogą w nieskończoność...

Pomocy? Może macie znajomych, rodzinę, którzy akurat szukają kociaka?

:(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pt sie 20, 2010 8:13 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

Śliczne maluchy ... psiaki też :ok:

Pod Domki, marrrsszzzz :!:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Sob sie 21, 2010 9:59 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

:!: :!: :!:

Marzenia11

Post » Sob sie 21, 2010 18:43 Re: Pilne adopcje! szukamy domu dla Reksia! 3 kocie sierotki !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]