Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joluka pisze:no nie było mnie przez chwilę, a tu takie wieści....![]()
![]()
Dziewczyny - niezły wrocławski zespół szybkiego reagowania stworzyłyście!![]()
Smarti - jedno pytanie tylko -Jula będzie prawdopodobnie wymagała sporo troski i czasu człowieka - przynajmniej na początku! Ile masz kotów w tej chwili - dasz radę? Sorry, że tak pytam, ale sama jestem w tej chwili w takiej sytuacji, że nie jestem w stanie poświęcić moim tymczasom tyle czasu, ile powinnam (bo też niektóre muszą być izolowane) i wiem, jak samotność i brak kontatku z ludźmi i innymi zwierzakami potwornie negatywnie odbija się na nich...
SecretFire pisze:Ja sie juz nie tylko zagubilam a calkiem zabladzilam. Chcialam ladnie wszystko przeczytac, ale Wy naprawde dzialacie jak blyskawice a ja z podziwu moge tylko lezki szczescia polac i trzymac kciuki.
AniHili pisze:SecretFire pisze:Ja sie juz nie tylko zagubilam a calkiem zabladzilam. Chcialam ladnie wszystko przeczytac, ale Wy naprawde dzialacie jak blyskawice a ja z podziwu moge tylko lezki szczescia polac i trzymac kciuki.
Ja ledwo zdążyłam wstawić Julkę do wątku whiskasówWcześniej nie dałam rady w związku z podróżą, a tu takie super wieści
smarti pisze:AniHili pisze:SecretFire pisze:Ja sie juz nie tylko zagubilam a calkiem zabladzilam. Chcialam ladnie wszystko przeczytac, ale Wy naprawde dzialacie jak blyskawice a ja z podziwu moge tylko lezki szczescia polac i trzymac kciuki.
Ja ledwo zdążyłam wstawić Julkę do wątku whiskasówWcześniej nie dałam rady w związku z podróżą, a tu takie super wieści
no same mówiłyście że tu nie ma czasu do stracenia bo Julka gaśnie..
więc zrobię wszystko żeby znowu była kochanym i miziastym, bezpiecznym koteczkiem..
choć wiem że to prawdziwe wyzwanie..
miniboni17 pisze:Ja lub mój TŻ jutro będziemy jechać z Warszawy po znajomych na lotnisko we Wrocławiu i zaraz wieczorem ok 20.00 powrót do Wawy.
Jutro jestem w necie dostępna do godz 10.30
miniboni17 pisze:Ja lub mój TŻ jutro będziemy jechać z Warszawy po znajomych na lotnisko we Wrocławiu i zaraz wieczorem ok 20.00 powrót do Wawy.
Jutro jestem w necie dostępna do godz 10.30
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], nfd, Szymkowa i 719 gości