A mi łapa drętwieje ostatnio, głównie nocą, ale nie tylko. Najgorsze, że prawa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Chwilowo tylko koty zdrętwiały, ale obawiam się, że zaraz im przejdzie![]()
kalair pisze:OKI pisze:Chwilowo tylko koty zdrętwiały, ale obawiam się, że zaraz im przejdzie![]()
Mnie podobnie, tylko lewa... I to czasem pół ręki..
OKI pisze:Chwilowo tylko koty zdrętwiały, ale obawiam się, że zaraz im przejdzie![]()
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Chwilowo tylko koty zdrętwiały, ale obawiam się, że zaraz im przejdzie![]()
Jeszczem nie widziała drętwych kotówA tobie rehabilitacja potrzebna,ale to po wizycie
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:Chwilowo tylko koty zdrętwiały, ale obawiam się, że zaraz im przejdzie![]()
Mnie podobnie, tylko lewa... I to czasem pół ręki..
To się lepiej też zapisz do nerwologa. Zawczasu![]()
I nalegaj na rezonans kręgosłupa, będzie wiedział, który odcinek
kalair pisze:OKI pisze:kalair pisze:Mnie podobnie, tylko lewa... I to czasem pół ręki..
To się lepiej też zapisz do nerwologa. Zawczasu![]()
Nie strasz mnie..
kocurzyca41 pisze:Łoj cioteczki KŁĘBOSŁUPY do remontu[włącznie z moim]Oki,prundy nie są złe,tylko zależy kto głaszcze
OKI pisze:kalair pisze:OKI pisze:To się lepiej też zapisz do nerwologa. Zawczasu![]()
Nie strasz mnie..
W zasadzie nie masz się czego bać, w końcu to tylko ręka i to lewa - mam nadzieję, że praworęczna jesteś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, quantumix i 100 gości