Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Czego i sobie życzę bo też mam cóś na wydaniu![]()
OKI pisze:Za zdrówko![]()
Moje doświadczenia z kk (niewielkie) sprowadzają się do tego, że kota, która miała właśnie taki intensywny atak - z brakiem apetytu, wysoką gorączką itp., napędziła mi stracha jak diabli - to po 2 tygodniach już brykała i do dziś miała 1 nawrót (jednodniowy) już w ds. A Delka, u której objawy się sprowadzały do gluta i kichania, bez gorączki, łzawienia i innych atrakcji, nawrotów miała nie wiem ile. Tydzień po tym, jak antybiotyk kończył działanie, dostawała gluta i tak 3 miesiące non-stop
![]()
joluka pisze:OKI pisze:Za zdrówko![]()
Moje doświadczenia z kk (niewielkie) sprowadzają się do tego, że kota, która miała właśnie taki intensywny atak - z brakiem apetytu, wysoką gorączką itp., napędziła mi stracha jak diabli - to po 2 tygodniach już brykała i do dziś miała 1 nawrót (jednodniowy) już w ds. A Delka, u której objawy się sprowadzały do gluta i kichania, bez gorączki, łzawienia i innych atrakcji, nawrotów miała nie wiem ile. Tydzień po tym, jak antybiotyk kończył działanie, dostawała gluta i tak 3 miesiące non-stop
![]()
mam jednak nadzieję na pierwszą wersję... - Mentos miał dwa takie dni, że leciał po prostu przez ręce i już rzeczywiście wtedy wpadłam w panikę....- teraz jest już "tylko" zasmarkany, więc mam nadzieję, że i to przejdzie......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości