Taka śliczna BABUNIA-WILCZKA w innym futerku: BLEKUNIU...(*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 22:26 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

dagmara-olga pisze:napiszcie prosze o szczęściu kotki na wątku seniorów - ona tam jest zgłoszona :-) i super, że sa takie wieści!
wejście przez banerek w moim podpisie

Z tego co pamiętam o Babuni Wilczce na wątku Seniorów już była mowa - ale oczywiście nieczego dobrego za wiele.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 10, 2010 15:15 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Próba zmiany zastrzyków na pastylki skończyła się wynikiem 2:0 dla Wilczki.
Tak sprytnie chowającego piguły w pysiu kota to jeszcze nie miałam, mam nadzieję, że reszty towarzystwa nie nauczy tej sztuczki. To i dalej telepiemy się do kliniki (jeszcze trzy dni).

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Wto sie 10, 2010 15:17 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Próba zmiany zastrzyków na pastylki skończyła się wynikiem 2:0 dla Wilczki.
Tak sprytnie chowającego piguły w pysiu kota to jeszcze nie miałam, mam nadzieję, że reszty towarzystwa nie nauczy tej sztuczki. To i dalej telepiemy się do kliniki (jeszcze trzy dni).

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Może lubi być noszona? :lol: :lol: :lol:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 17:58 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

No proszę. A Wilczka wygląda tak niewinnie :twisted:
Nie puszczam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Na razie dam Wilczce spokój, ale sesja tak jak się zmawiałyśmy - bez stresu i uciążliwości będzie. :D
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 10, 2010 18:38 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu: mizi mizi Wilczko!!!
zdrówka :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sie 12, 2010 20:00 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Wilczka już zdrowa (jutro ostatni zastrzyk).
Między kociarstwem spokój - żadnych łapczynów i jakby fukania mniej bo odległość "prowokująca" to nos w nos (5-15 cm).

kotydwa12

Post » Pt sie 13, 2010 11:48 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Wilczka już zdrowa (jutro ostatni zastrzyk).
Między kociarstwem spokój - żadnych łapczynów i jakby fukania mniej bo odległość "prowokująca" to nos w nos (5-15 cm).

kotydwa12 - za każdym razem jak się dowiaduję od Ciebie o Wilczce, to mi się łezka w oku ze szczęścia kręci.

W tym tygodniu na zdjęcia nie zdążę, przepraszam (jadę teraz z aparatem do tej kliniki, z której Wilczka) tam zwierzaki do obfocenia.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt sie 13, 2010 16:53 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Wilczka już zdrowa (jutro ostatni zastrzyk).

super wiesci :piwa: :piwa: :piwa: a na foto cierpliwie czekam :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Nie sie 15, 2010 22:17 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto sie 17, 2010 6:35 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

:1luvu: jak Wilczka???
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto sie 17, 2010 17:13 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

Wilczka miewa się dobrze. Pozostali Szanowni Rezydenci rozczarowani nieco że wizyty zastrzykowe nowa koleżanka zakończyła, bo jak pakowałam Wilczkę do transportera do cała czwórka patrzyła z pewną nadzieją - może idzie precz na zawsze i już nie wróci, a jak wracałyśmy to z rozczarowaniem - wróciła. I tak codziennie. W sobotę dało się zauważyć pewne rozczarowanie w porze "weterynaryjnej" - nie idą. W niedzielę to samo. W poniedziałek było już bez złudzeń.

kotydwa12

Post » Wto sie 17, 2010 18:37 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Wilczka miewa się dobrze. Pozostali Szanowni Rezydenci rozczarowani nieco że wizyty zastrzykowe nowa koleżanka zakończyła, bo jak pakowałam Wilczkę do transportera do cała czwórka patrzyła z pewną nadzieją - może idzie precz na zawsze i już nie wróci, a jak wracałyśmy to z rozczarowaniem - wróciła. I tak codziennie. W sobotę dało się zauważyć pewne rozczarowanie w porze "weterynaryjnej" - nie idą. W niedzielę to samo. W poniedziałek było już bez złudzeń.

:mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 18, 2010 10:13 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

kotydwa12 pisze:Wilczka miewa się dobrze. Pozostali Szanowni Rezydenci rozczarowani nieco że wizyty zastrzykowe nowa koleżanka zakończyła, bo jak pakowałam Wilczkę do transportera do cała czwórka patrzyła z pewną nadzieją - może idzie precz na zawsze i już nie wróci, a jak wracałyśmy to z rozczarowaniem - wróciła. I tak codziennie. W sobotę dało się zauważyć pewne rozczarowanie w porze "weterynaryjnej" - nie idą. W niedzielę to samo. W poniedziałek było już bez złudzeń.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Zdrówka dla Wilczki i pozostałych kociastych :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw sie 19, 2010 13:21 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

A ja będę jutro rano u Babuni - Wilczki! :D :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 19, 2010 15:22 Re: Taka śliczna BABUNIA - WILCZKA już w DS!!!!! :))))))))))))

pozazdrościć :wink: w takim razie spodziewam się zdjęć w najbliższym czasie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]