Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 21:36 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nic dziwnego, w końcu on najlepiej wiedział gdzie go najbardziej uwierało przy próbie wejścia do domku :mrgreen:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw sie 19, 2010 6:45 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica, znalazłam takie ogłoszenie na gumtree:

Przygarnę kotkę lub kota (obojętnie) w typie maincoona, norweskiego lub syberyjskiego. Ewentualnie jeżeli ktoś z różnych powodów miałby do oddania rasowego kota, którejś z tych ras i zależałoby mu, aby kot trafił w dobre ręce, to też byłabym zainteresowana. Kot będzie miał wyśmienite warunki bytowe i kochających ludzi wokół siebie. Jeżeli ktoś z Warszawy lub okolic posiada takiego kota, a nie może go z różnych powodów zatrzymać i zależy mu, żeby kot trafił w ręce odpowiedzialnych i dobrych ludzi to proszę o kontakt pod numerem telefonu 503 845 960.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 19, 2010 8:45 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Marzenia11 na razie pozostaję przy tych ogłoszeniach które zrobiłam.
O Beze nikt przez całe wakacje nie zapytał i watpię czy ktoś zechce tą sikawkę adoptować.Poza tym Maję trzeba "ustabilizowac" i pokazać wetowi,nasz będzie dopiero w przyszłym tygodniu.Bayer nadal pełnojajeczny.
Na dzień dzisiejszy nie ma u mnie gotowego rasopodobnego kota do adopcji.
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 9:04 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Borysek w chałupce :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 9:07 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Forest wczoraj wygrał zaciekłą walkę o kartonowe zamczysko.
Królestwo nalezy do niego(przynajmniej dzisiaj)

Obrazek
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 12:22 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Otworzyłam dzis dla Bezy suchą Animonde Nieren,niestety wygląda tak:

Obrazek
moim zdaniem jest splesniała,choc pleśnią jej nie czuć.Złożyłam reklamację.
Dla porównania Hill'sik po 5 dniach w puszce(wygląda i pachnie w porzadku)
Obrazek

No chyba ze Animonda nerkowa ma tak wygladać?
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 12:30 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Wygląd jak pleśń...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw sie 19, 2010 14:57 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

ja już 2 razy natknąłem się na "spieprzone" RC YM skin :( Śmierdzi jest takie jakby spęczniałe no i kot nie chce tego jeść.

Mała miała zwyczaj kłaść się na jedzeniu bo w DT była w wolierze razem z dwoma sporo starszymi miotami, takie zabezpieczenie żeby nie odepchnęli od michy ;)

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Czw sie 19, 2010 16:03 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

:lol: bardzo fajną masz tą koteczkę :1luvu:
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 17:00 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

melduje ze przelew poszedl :wink:

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Czw sie 19, 2010 17:50 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Marzenia11 na razie pozostaję przy tych ogłoszeniach które zrobiłam.
O Beze nikt przez całe wakacje nie zapytał i watpię czy ktoś zechce tą sikawkę adoptować.Poza tym Maję trzeba "ustabilizowac" i pokazać wetowi,nasz będzie dopiero w przyszłym tygodniu.Bayer nadal pełnojajeczny.
Na dzień dzisiejszy nie ma u mnie gotowego rasopodobnego kota do adopcji.

ok - daj znac jakby się cos zmieniło :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw sie 19, 2010 18:30 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Obrazek

Obrazek

Czy widzicie może jakieś podobieństwa? :twisted: :twisted: :twisted:
:ryk: 8)
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw sie 19, 2010 20:21 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Ta karma nie jest czasami z regionów popowodziowych? Wygląda mi na taką karmę która leżała w wilgotnym pomieszczeniu.
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Czw sie 19, 2010 23:15 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Szejbal pisze:
Obrazek

Obrazek

Czy widzicie może jakieś podobieństwa? :twisted: :twisted: :twisted:
:ryk: 8)

Ja zauważyłam,obaj kochają święty spokój,w nic sie nie wstracaja i na ogół zajeci są snem :lol:
Legnica

Post » Czw sie 19, 2010 23:16 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

ragdollicja pisze:melduje ze przelew poszedl :wink:

Bardzo dziękuję :1luvu:
Maja dostała małe RC Exigent Aromatic-zjadła całe 3 chrupki :roll:
Resztę pozostawię na nastepne zamówienie.
Legnica

[poprzednia][następna]