Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 12:09 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Przygarnij Kropka
Kropek ma ok 1,5 roku. Jest niezwykle pogodnym i łagodnym kotkiem. Lubi inne koty ale nade wszystko lubi ludzi. Kiedyś mieszkał na podwórku ale nie radził sobie, inne koty go stamtąd przeganiały a on nie umiał się obronić. Na szczęście ktoś go zabrał stamtąd, zaszczepił, wykastrował i umieścił w domu tymczasowym, gdzie czeka na adopcję do stałego domu. Kocio jest milusi, lubi głaski i pieszczoty. Lubi też się bawić, zarówno sam jak i z innymi kotkami. Jest kotkiem czystym, kuwetkowym.
Tak pragnie zamieszkać w domu stałym z kimś, kto go pokocha, będzie miał dla niego czas i miejsce w sercu, już na zawsze.

Docuś chce znowu pokochać
Docuś miał kiedyś dom, ale jego pan umarł a jemu zawalił się świat bo wylądował w schronisku.
Nie radził sobie zupełnie, na szczęście znalazł się ktoś, kto go stamtąd zabrał do domu na tymczas i obiecał poszukać stałego domu, gdzie mógłby zamieszkać już na zawsze.
Docuś nie jest młodym kociakiem, ma ok. 16 lat, pewnie dlatego tak lgnie do człowieka, chce być blisko, jak najbliżej. Ma delikatny żołądek dlatego musi jeść delikatne jedzonko, np mięsko.
To śliczny kot, taki dostojny, tak by chciał mieć znowu dom, stały dom.
Nie zostało mu wiele życia, tym bardziej chciałby kochać i być kochanym, znowu kochanym, tak bardzo, jak był kochany przez swego poprzedniego pana.
To bardzo grzeczny kot, nie drapie mebli, najszczęśliwszy jest wtedy, gdy może przytulić się do człowieka i zasnąć.

Bruno - brunet wieczorową porą
Bruno ma ok 2 lat. Jest pięknym i sporym kocurkiem o czarnej aksamitnej sierści.
Jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany i kuwetkowy.
Innych kotów unika ale kocha kontakt z człowiekiem i tak cudnie mruczy pod dotykiem dłoni.
Kiedyś pewnie miał dom ale jak to czasem bywa, pewnie się znudził i wystawiono go za drzwi.
Na "wolności" nie radził sobie ale na szczęście ktoś dał mu drugą szansę i zabrał go do siebie.
Teraz w domu tymczasowym czeka na kogoś, kto już NA ZAWSZE ofiaruje mu miejsce w swoim domu i w swoim sercu. Może u Ciebie?

Frania zwana Kluseczką
Najpierw była Frania ale że Franusia kocha jeść to zrobiła się okrąglutka i dostała na drugie imię Kluseczka i tak już zostało. Kluseczka ma ok 2 lat. Ma przewlekłe zapalenie oczek (gronkowiec).
Dostaje kropelki do nich ale poza tym jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
Kocha jeść ale nade wszystko kocha człowieka. Lubi głaski, pieszczoty, czesanie i spanie blisko, blisko.
Inne koty toleruje, tak bez szczególnej miłości ale i bez agresji.
Pokochaj czarno-białą Kluseczkę :-)))

Kontakt do Domu Tymczasowego:
mar911@w.pl
telefon 507 750 868

zdjęcia wysłać Ci na maila czy tu wkleić?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 19, 2010 12:31 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

mar9 pisze:Przygarnij Kropka
Kropek ma ok 1,5 roku. Jest niezwykle pogodnym i łagodnym kotkiem. Lubi inne koty ale nade wszystko lubi ludzi. Kiedyś mieszkał na podwórku ale nie radził sobie, inne koty go stamtąd przeganiały a on nie umiał się obronić. Na szczęście ktoś go zabrał stamtąd, zaszczepił, wykastrował i umieścił w domu tymczasowym, gdzie czeka na adopcję do stałego domu. Kocio jest milusi, lubi głaski i pieszczoty. Lubi też się bawić, zarówno sam jak i z innymi kotkami. Jest kotkiem czystym, kuwetkowym.
Tak pragnie zamieszkać w domu stałym z kimś, kto go pokocha, będzie miał dla niego czas i miejsce w sercu, już na zawsze.

Docuś chce znowu pokochać
Docuś miał kiedyś dom, ale jego pan umarł a jemu zawalił się świat bo wylądował w schronisku.
Nie radził sobie zupełnie, na szczęście znalazł się ktoś, kto go stamtąd zabrał do domu na tymczas i obiecał poszukać stałego domu, gdzie mógłby zamieszkać już na zawsze.
Docuś nie jest młodym kociakiem, ma ok. 16 lat, pewnie dlatego tak lgnie do człowieka, chce być blisko, jak najbliżej. Ma delikatny żołądek dlatego musi jeść delikatne jedzonko, np mięsko.
To śliczny kot, taki dostojny, tak by chciał mieć znowu dom, stały dom.
Nie zostało mu wiele życia, tym bardziej chciałby kochać i być kochanym, znowu kochanym, tak bardzo, jak był kochany przez swego poprzedniego pana.
To bardzo grzeczny kot, nie drapie mebli, najszczęśliwszy jest wtedy, gdy może przytulić się do człowieka i zasnąć.

Bruno - brunet wieczorową porą
Bruno ma ok 2 lat. Jest pięknym i sporym kocurkiem o czarnej aksamitnej sierści.
Jest zdrowy, zaszczepiony, wykastrowany i kuwetkowy.
Innych kotów unika ale kocha kontakt z człowiekiem i tak cudnie mruczy pod dotykiem dłoni.
Kiedyś pewnie miał dom ale jak to czasem bywa, pewnie się znudził i wystawiono go za drzwi.
Na "wolności" nie radził sobie ale na szczęście ktoś dał mu drugą szansę i zabrał go do siebie.
Teraz w domu tymczasowym czeka na kogoś, kto już NA ZAWSZE ofiaruje mu miejsce w swoim domu i w swoim sercu. Może u Ciebie?

Frania zwana Kluseczką
Najpierw była Frania ale że Franusia kocha jeść to zrobiła się okrąglutka i dostała na drugie imię Kluseczka i tak już zostało. Kluseczka ma ok 2 lat. Ma przewlekłe zapalenie oczek (gronkowiec).
Dostaje kropelki do nich ale poza tym jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana.
Kocha jeść ale nade wszystko kocha człowieka. Lubi głaski, pieszczoty, czesanie i spanie blisko, blisko.
Inne koty toleruje, tak bez szczególnej miłości ale i bez agresji.
Pokochaj czarno-białą Kluseczkę :-)))

Kontakt do Domu Tymczasowego:
mar911@w.pl
telefon 507 750 868

zdjęcia wysłać Ci na maila czy tu wkleić?

Tutaj wklej :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 19, 2010 13:22 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Kropek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 13:30 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Docuś:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 13:43 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Kluska:
ObrazekObrazek
Kluska ma mało ładnych zdjęć, musiałabym dorobić, jeśli będzie trzeba
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 13:55 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Bruno:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 14:42 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Maryniu śliczne pysie kocie, mam nadzieje ze nie nudzisz się na urlopie :D

Kciuki za domki dla kociej gromadki :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw sie 19, 2010 15:11 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

meggi 2 pisze:Maryniu śliczne pysie kocie, mam nadzieje ze nie nudzisz się na urlopie :D

Kciuki za domki dla kociej gromadki :D

Witaj Aniu, :1luvu:
Nudzić się przy 9 kotach? 8O to niemożliwe :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 15:26 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Założyłam Julii wątek viewtopic.php?f=1&t=116009 tam będą najbardziej aktualne informacje jak cokolwiek będę wiedziała.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 19, 2010 15:28 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

Gibutkowa pisze:Założyłam Julii wątek viewtopic.php?f=1&t=116009 tam będą najbardziej aktualne informacje jak cokolwiek będę wiedziała.

tu też jest jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=115966
to będą dwa?
Ostatnio edytowano Czw sie 19, 2010 15:38 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 15:37 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

mar9 pisze:Kropek:
ObrazekObrazek

Ależ z niego poważny gość :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw sie 19, 2010 15:40 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

mar9 pisze:Docuś:
ObrazekObrazek

Docuś ma takie zdjęcia jak większość zdjęć Ganryni (jak by mogła to weszła by do aparatu :roll: ) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.

bozena640

Post » Czw sie 19, 2010 15:40 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

bozena640 pisze:Ależ z niego poważny gość :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kropcia poważny? :wink: eeeetam, to taka zmyłka Bożenko, to słodki kot naręczny :lol: :lol: :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw sie 19, 2010 15:43 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 19, 2010 15:42 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

mar9 pisze:Kluska:
ObrazekObrazek
Kluska ma mało ładnych zdjęć, musiałabym dorobić, jeśli będzie trzeba

Jaki ona ma piękny różowy nosek i pysio :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bozena640

Post » Czw sie 19, 2010 15:42 Re: Moje koty i ja - dalej kichamy :-(Murzynek w DS:)

bozena640 pisze:Docuś ma takie zdjęcia jak większość zdjęć Ganryni (jak by mogła to weszła by do aparatu :roll: ) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

bo on chce do ludzia, blisko, jak najbliżej, to kocio spragniony kontaktu :roll:
Ostatnio edytowano Czw sie 19, 2010 15:47 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]