Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 19, 2010 12:17 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Już chłopaki na działce. Blusiek dostał nakrojone nereczki.Zgodnie z zaleceniem więcej niz zawsze. Bo Bluś woli dostawać je przez cały dzień po troszeczku a nie jak ja dawałam na noc. Tak stwierdził TZ, jak sobie posiedzieli sami na działce.
Mają teraz luz i męskie towarzystwo(Pikuś pies). Dobrze im. Spokój, puszeczki, dymek z grilla, dymek z peta, pętko kiełbasy...A teraz pada ,to sobie poleża i pogapia w sufit albo w czarno-biały telewizor. Wszystkie ślepawe to nos przy ekranie będą trzymać. :mrgreen: Ech :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw sie 19, 2010 12:24 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Ech, ale im fajnie ... :mrgreen: :ok:

Ja jak jadę na działkę, to zasuwam. Albo podlewanie, albo koszenie, albo grabienie (brzozy mamy), a jak już nic na zewnątrz, to sobie w domu znajdę ... odkurzanie, mycie. Nie umiem tak jak faceci (moi też) - piwko (TŻ, smykowi jeszcze daleko), grill, no, czasem coś pomalują, zagrają w kosza.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw sie 19, 2010 12:32 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Myszeńk@ pisze:Ech, ale im fajnie ... :mrgreen: :ok:

Ja jak jadę na działkę, to zasuwam. Albo podlewanie, albo koszenie, albo grabienie (brzozy mamy), a jak już nic na zewnątrz, to sobie w domu znajdę ... odkurzanie, mycie. Nie umiem tak jak faceci (moi też) - piwko (TŻ, smykowi jeszcze daleko), grill, no, czasem coś pomalują, zagrają w kosza.

A ja umiem.I wcale mi już nie przeszkadza. Wyrosłam z porzadków, grzadek i takich tam. Mam wolne i już. Obciągam puszke za puszką, czytam ksiązki i łapię hebana. To TŻ złości sie czasem jak kosi a ja wdzieki na słońcu wygrzewam.
Uważam,ze wystarczy,jak w domu zasuwam.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 13:02 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

ASK@ pisze:Obrazek

I znów moje ulubione zdjęcie! :1luvu:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sie 19, 2010 14:18 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Śliczny Blue. W cudnym kolorze i z cudnym charakterem.
Jego umaszczenie kojarzy mi się z luksusową karoserią. Ciemny ,stalowy metalik, z błekitem i fioletem. Futerko mieni sie kolarami jak słońce zaświeci.A biszkoptowe podwozie jest w srebrne kropeczki. Oczy tez ma przepiekne ,wielkie i złoto-brązowe. Prawe trochę ciemniejsze. Ogromne reflektory w przedniej masce. :lol:
prosze zmilczeć na te samochodowe podobizny.Widzialam opla w takim kolorze.Cudo. Tylko opel ma wadę. Nie jest miziakiem i nie slini się na moj widok. Kierowca tez nie :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 14:22 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Blusiu niebieściutki trzymam wraz z Rysiem zaciśnięte łapki
za domek który Ciebie zaraz znajdzie i zabierze :1luvu: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 19, 2010 19:23 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

iwona66 pisze:Blusiu niebieściutki trzymam wraz z Rysiem zaciśnięte łapki

amen :!:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 19:35 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: DO domuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 19, 2010 20:27 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

slicznotek :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw sie 19, 2010 21:17 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

no to gdzie domek?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sie 19, 2010 22:46 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

Blusiu :1luvu:
Hop po domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sie 20, 2010 0:34 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

A może by tak poprosić Mariusza czy na FB mógłby dać niebieskiego :ok: :1luvu:
Tam ostatnio koty uciekają migiem do domów :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 20, 2010 5:08 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

CatAngel pisze:A może by tak poprosić Mariusza czy na FB mógłby dać niebieskiego :ok: :1luvu:
Tam ostatnio koty uciekają migiem do domów :1luvu:

koty są już na FB.
Fakt sam Bluś nie,ale jak tylko "problem" sie pojawił Mariusz wrzucił tam pierwszego posta.
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 20, 2010 6:09 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

ASK@ pisze:

prawie jak modlitwa o dom :mrgreen: :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 20, 2010 6:44 Re: Otw-Za stary na dom,za młody na śmierć!?Niebieski Blue!

iwona66 pisze:
ASK@ pisze:

prawie jak modlitwa o dom :mrgreen: :ok: :kotek:

Bo to jest modlitwa o dom!

Bluś czeka,śliczny i samotny! :cry:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]