Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 18, 2010 15:56 Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Oto kociak który niedawno trafił pod naszą opiekę:

kociak ma ok 2 miesięcy, kocurek. Jest całkowicie niewidomy,wet mówi ze możne to być skutkiem zaniedbania kiedy był przeziębiony, obecnie dostaje antybiotyki, zakraplanie oczów i zastrzyki dzielnie maluszek znosi. Nie wiem czy są jakieś szanse na odzyskanie wzroku
Kociak z początku bał się, nie radził sobie u nas w kociarni wśród innych kotów, teraz jest w klatce z inną niewidomą kotka, zaczął jeść i odzyskuje chęć życia, jak tylko słyszy ze ktoś wchodzi od razu wspina się na pręty klatki i nasłuchuje...
prosi żeby wziąć go na ręce

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Maluszek bardzo potrzebuje domu i człowieka, proszę o pomoc w szukaniu DT lub DS dla niego.
To dane do przelewów jakby ktoś chciał go wspomóc finansowo:
TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI
ODDZIAŁ W OBORNIKACH WIELKOPOLSKICH
UL. ŁOPATYŃSKIEGO 1
64-600 OBORNIKI WLKP.
PKO BP S.A.
66 1020 4128 0000 1202 0049 9319
w tytule proszę napisać- na niewidomego kocurka

Kociak obecnie przebywa w Obornikach Wlkp. pomożemy w transporcie do nowego domu.
Kontakt w sprawie adopcji:
661 941 076
pypla1676@wp.pl
Ostatnio edytowano Czw sie 19, 2010 9:47 przez kinga_kinga7, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinga_kinga7

Od: Czw sty 14, 2010 13:43

Post » Śro sie 18, 2010 19:46 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

czy ten kociak jest w schronie?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro sie 18, 2010 20:18 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Śliczny malutki :1luvu:
Czy on jest dymny? Można by go umieścić na wątku dymniaczków, może tam go ktoś szybciej wypatrzy :ok: viewtopic.php?f=13&t=110612
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Czw sie 19, 2010 8:20 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Śliczny... i tak bardzo potrzebuje domu....

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sie 19, 2010 9:50 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

cytuję z dogomani (bo ja niestety nie mam kociaka,zakładałam tylko na prośbę)

kociak nadal szuka domku, przytył ostatnio, jest bardzo doludny. Wet mówi ze to prawe oczko jest w lepszym stanie i moze by dało coś rade zrobić zeby je uratować, ale to jego zdanie z tego co widzi, on nie jest zadnym specjalistą a my nie mamy tez pieniedzy na dokładniejsze badania :(
Obrazek

kinga_kinga7

Post » Czw sie 19, 2010 10:08 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

no to szukamy domku

ale ja, jeśli to nie tajemnica :roll: , chciałabym wiedzieć, gdzie mały teraz przebywa
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Czw sie 19, 2010 10:13 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

delfinka pisze:no to szukamy domku

ale ja, jeśli to nie tajemnica :roll: , chciałabym wiedzieć, gdzie mały teraz przebywa

nie powiem,bo nie wiem,wkleiłam już link na dogomanię,ale tam na razie nikt się nie odzywa..A ja bardzo chciałam kiciowi pomóc i zaproponowałam,że mogę tu założyć..
Obrazek

kinga_kinga7

Post » Czw sie 19, 2010 10:45 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

kinga ma złote serce!

dziwię się tylko dlaczego o pomoc dla niego nie napisano na forum kocięcym
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Czw sie 19, 2010 11:40 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

delfinka pisze:kinga ma złote serce!

dziwię się tylko dlaczego o pomoc dla niego nie napisano na forum kocięcym

eee :1luvu: ,bez przesady..A kociak jest słodziutki i zasługuje na super domek :mrgreen: Ja już mam kota,psa i tymczasowiczke ze schroniska w którym pomagam więc już nie mogę :(
Obrazek

kinga_kinga7

Post » Czw sie 19, 2010 17:58 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

mały dostanie wsparcie finansowe n aleczenie od klubu slepaczków, ale najwazniejszy jest teraz dt :!:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 19, 2010 22:04 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

ja niestety po ostatnich tragediach boję się wziąć małego kociaka :cry:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt sie 20, 2010 13:23 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

Czy są jakieś nowe wieści o kotku?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 20, 2010 22:25 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

co z maluszkiem? :cry:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Sob sie 21, 2010 9:07 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

ściągamy małego na pierwszą stronę

kinga skoro podjęłaś się pomocy dla niego, to musisz się postarać,
a chyba chciałaś pomóc zakładając ten wątek?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Nie sie 22, 2010 16:50 Re: Maleńki niewidomy kociak-nie ma nawet imienia,prosi o pomoc!

delfinka pisze:ściągamy małego na pierwszą stronę

kinga skoro podjęłaś się pomocy dla niego, to musisz się postarać,
a chyba chciałaś pomóc zakładając ten wątek?

chciałam pomóc i zaproponowałam założenie wątku tutaj(założycielka wątku na dogomani miała zamiar napisać tutaj,ale brakowało jej czasu..) Pisałam SMS-a,podałam tam na wątku link i nic...może mogłam nie zakładać skoro założycielce nie zależy i się nie odzywa??
Obrazek

kinga_kinga7

[następna]