Jagoda* pisze:Super, ze jest tymczas!
polhof pisze:Jagoda* pisze:Super, ze jest tymczas!
Witam!
Tak juz mam domek na "chwilkę"dopóki nie przyjdzie do mnie. na stałe.
Leczenie jeszcze potrwa,dziś rozmawiałam z lekarzem.Zalecił odstawienie maluszków od Kici.
Mazurkę zabiorę lada moment.
Mam nadzieję,że mi wybaczy ,że odbieramy jej dzieci o które tak dzielnie walczyła.Chyba to dzięki nim przetrwała te męki.

Nie zapomnij podać olejku dla Mazurkiflorida_blue pisze:"P od Mazurki" już do mnie dzwoniła przed chwilą, jesteśmy w kontakcie, mam nadzieję, że kicię uda się jutro przewieźć.
florida_blue pisze:W międzyczasie proszę wymyślić im jakieś fajne imiona - proponuję na M

Willow_ pisze:florida_blue pisze:W międzyczasie proszę wymyślić im jakieś fajne imiona - proponuję na M
Od początku po cichu kibicuję Mazurce - to bardzo mądra i dzielna kocica i wierzę, że teraz dzięki Wam będzie już bezpieczna i szczęśliwa![]()
A maluszki ... może ... Mini, Midi i Maxi
polhof pisze:Willow_ pisze:florida_blue pisze:W międzyczasie proszę wymyślić im jakieś fajne imiona - proponuję na M
Od początku po cichu kibicuję Mazurce - to bardzo mądra i dzielna kocica i wierzę, że teraz dzięki Wam będzie już bezpieczna i szczęśliwa![]()
A maluszki ... może ... Mini, Midi i Maxi
Bardzo fajne i trafne imiona!![]()
Nie wiemy jak zdrobnić imię Mazurka aby łatwiej było ja wołać????![]()
P.
Kinya pisze:Może Zurka albo Murka?

florida_blue pisze: a dzisiaj przyszedł drugi olejek, tym razem cały obklejony znaczkamiJakbym zbierała, to bym się pewnie ucieszyła
![]()
Ten jest Mazurkowy wiec podam![]()
Amika6 pisze:florida_blue pisze: a dzisiaj przyszedł drugi olejek, tym razem cały obklejony znaczkamiJakbym zbierała, to bym się pewnie ucieszyła
![]()
Ten jest Mazurkowy wiec podam![]()
Czy będą wieści z nowego domku Mazurki
A jak tam psinka, czy widzisz jakąś różnicę w wyglądzie ranek po smarowaniu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości