Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 19:25 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

madziszkie pisze:no to mamy maly cud:) Aniu jestes wspaniala osobą. masz juz na oku domek dla krawatka?

ja tymczasem walcze ze skrytosiusianiem snickersa

A Krawatek już sika tylko do kuwetki, ale tez mi lał wszędzie.

Nie mam domku dla Krawatka, on potrzebuje domku wyjątkowego bo on jest wyjątkowy.
Tylko chodzi i chce żeby go pieścić.

O Myszce pisze na jej wątku... :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sie 16, 2010 20:30 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

niestety. tydzien temu odkrylam,ze sobie posikuje. nawet w nocy zdoil sie w lozko. zrobilam badania moczu,usg, nic nie wyszlo. w domu nie bylo zmian,nie moge dojsc przyczyny. chodze za nim krok w krok i jak tylko sie kreci zanosze do kuwety,jak sie zalatwi to nagradzam. dzis probowal zalatwic sie w przedpokoju,gdzie pierwszy raz go nakrylam. czekam na feliwaya,ale martwie sie co bedzie jak paskud zacznie sikac w olsztynie w wynajmowanym mieszkaniu. ucze go cierpliwie i mam nadzieje,ze to poskutkuje. poza tym to najslodszy kot,chociaz gadula,no i jest juz taki duzy:)

a Ty jak sobie poradzilas z krawatkiem?

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Pon sie 16, 2010 20:41 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Krawatka po prostu pilnowałam i nawet zanosiłam do kuwetki, żeby robił siku, teraz też czasami, jak na przykład dzisiaj, kiedy musiałam jechać do Łodzi do wetki z nim. Zrobił sio. :wink:
Dobrze, że oduczył się lania na łóżko.
Wycieraczki trzy wyrzuciłam, coby go nie kusiło.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sie 16, 2010 21:08 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

u nas podział spryskiwacz Stop Indoor, ale Suazik miała swoje stałe miejsca na podłodze, więc spryskanie (jak i mycie) było łatwiejsze i możliwe że skuteczniejsze

madziszkie, a nie zmieniłaś żwirku? ile masz kuwet? dostaw może nową
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pon sie 16, 2010 21:35 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Za Krawatka :ok: :ok:
i Za sikaczkowe Kotki ,
moj zwaniak tez mial taki okres co kuwetke sobie gdzie indziej zrobil. Przejdzie mu tylko spokoju i wytrwalosci trzeba!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto sie 17, 2010 10:14 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

żwirek od początku drewniany zbrylajacy. u Ani już na takim był. Dostawiłam kuwete,ale to tylko pogorszylo sprawe.sikal do kuwet,na wykladzine,chodniczek,recznik..
raz wysadzilam go do kuwety,bo sie krecil w przedpokoju,a ten paskud z niej wyszedl i zaczal sikac obok:/
sprzatam kuwete za kazdym razem,kiedy sie zalatwi,po malu widze postepy,ale chodze i wącham mieszkanie;)

madziszkie

Post » Wto sie 17, 2010 10:31 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Madziszke a czy Snickers był już kastrowany? Bo mi to ewidentnie na znaczenie wygląda. Mój Mieczysław tak samo robił, tydzień tak sikał, to go wzięłam pod pachę i na kastrację - sikanie po kontach przeszło jak ręką odjął. Mieczysław nie znaczył z podniesionym ogonem (Sibel jak miała rujkę tak znaczyła) tylko na kucaka sikał na podłogę - tak jak by normalnie do kuwety sikał, tyle że sikał poza kuwetą. No i miauczał jak kotka w rui.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 17, 2010 10:41 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Emil nie zaczynal wcale zaznaczac tylko napastowal moja mysz, ktora na przeciagi sie kladzie przed drzwi. Jak to zaczal robic za czesto, od razu tez go wywiozlam. Potem myszke tylko gryzl i z nia walczyl. Pod drzwi musialam kupic cos innego.
Nie zalamuj sie, musi przejsc.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto sie 17, 2010 15:41 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Gibutkowa, Snickers jest braciszkiem Krawatka i one są jeszcze za malutkie na kastrację, bo mają 4 miesiące.
Ja pozabierałam wszystko z podłogi na co sikał, a madziszkie spróbuj może żwirek benka kupić, on jest rewelacyjny i moje by go chciały, ale dla mojego stada jest nie ekonomiczny. Ja kupowałam ten błękitny najdrobniejszy, bo nic się nie marnowało.
Ostatnio edytowano Wto sie 17, 2010 21:15 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sie 17, 2010 19:15 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

ehh..a w domu 40l zwirku,zrobie sobie piaskownice,jezeli to kwestia tego;)
jednak to by bylo dziwne,bo on u Ciebie tez taki mial.
Dzis kupilam odstraszacz,ale w czasie kiedy bylam poza domem kicius sie zsiusial na swiezo wyprana wykladzine:/
jutro kupie benka. lapie sie kazdej mozliwosci :)

madziszkie

Post » Wto sie 17, 2010 19:57 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Raz kupilam nie brylujacy zwirek i zostawaly kawalki siusiu to moje tez nie chcialy wchodzic. Pomylilam sie po prostu.
Niektore koty nie lubia dywanow, bo za duzo zapachow w nich jest.

SecretFire

Post » Wto sie 17, 2010 20:12 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

A moez mu na troche ´´wolnosci ogranicz ´´, tzn jak wychodzisz zamknij do lazienki z zabawkami piciem i co wazne kuwetka .Wiem ze w wielu przypadkach ta medoda sie potwierdzila.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro sie 18, 2010 17:45 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Krawatek :1luvu: domku szuka - najlepszego.

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Dalej mu kontroluje jajeczka i brzuszek.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 18, 2010 18:32 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Piękny,lśniący i taki radosny!-Aniu-to cud,że wyrwałaś go z łap śmierci!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 18, 2010 20:30 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] Krawatek zdrowy :)

Walka dala sukces! Aniu masz zlote serce i zlote rece.

SecretFire

[poprzednia][następna]