Jest DS dla pogryzionego maluszka i jego brata :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 15:18 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Byłam u kierownika spółdzielni mieszkaniowej i przedstawiłam sytuację i tak z grubsza opowiedziałam co robię dla bezdomniaków.
Kierownik się ucieszył i bez problemu załatwi mi klucz do suteryn. Oczywiście też ma problem z jedna lokatorką i nie bardzo wie jak ten problem rozwiązać. Doradziłam co może zrobić, ale jak się spotkamy to postaram się o adres tej pani i zorientuje się w sytuacji.
Lokatorzy narzekają na straszny tam smród itd...

Umówiona też jestem z zastępcą prezesa spółdzielni mieszkaniowej w sprawie pomocy dla kotów.
Potrzebna jest karma dla nich i finanse na ich sterylizację.

Smarti, tak czy inaczej szukam domu dla maluszków, tam są bez szans.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 17, 2010 17:12 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Aniu :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 17, 2010 17:49 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto sie 17, 2010 22:23 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

[quote/

Smarti, tak czy inaczej szukam domu dla maluszków, tam są bez szans.[/quote]

Skoro tak to ja widzę dwa wyjścia.
Jest w Wawie OtiskowaMama,która zaoferowała mi się że od zaraz weżmie kociaki ,da im DT i opiekę weta,jeśli jej pomożemy w ich utrzymaniu bo ona obecnie jest bez pracy czyli bez kasy ale w zamian ma dużo czasu dla kociaków.Ja już się zaoferowałam że jakby je wzięła to jej pomogę-może jeszcze ktoś?
Drugie wyjście jest takie że u mnie będzie dla nich miejsce w DT za ok 10 dni,bo moje małe wychodzą do DS-ów.Wtedy mogłabym ję wziąć do siebie jeśli oczywiście uzyskam Twoją i innych dziewczyn pomoc w znalezieniu im DT.Ale nie wiem czy to nie za póżno na czarnuszka.(moje małe są jeszcze nie szczepione więc teraz nie mogę wziąć nikogo nowego.)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sie 18, 2010 10:49 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Wooow, padam na kolana.
Za wiele na razie nie moge, ale poczatek miesiaca moge sie dolozyc na skladke dla maluszkow.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sie 18, 2010 16:19 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Zdjęcie maluszka z wczoraj

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 18, 2010 16:50 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Piekny jestem!

Jednak sa dobrzy ludzie na swiecie ! bo ja juz watpilam! :roll:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro sie 18, 2010 17:15 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Będę mogła trochę pomóc po 1.09 i potem co miesiąc
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro sie 18, 2010 18:25 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Wróciłam właśnie z karmienia, i o ile dobrze widziałam, to jest ten drugi czarny maluszek, to są nadal trzy maleństwa. :ok:
Matki już któryś dzień z koli nie widzę. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 18, 2010 18:59 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

kasia86 pisze:Wróciłam właśnie z karmienia, i o ile dobrze widziałam, to jest ten drugi czarny maluszek, to są nadal trzy maleństwa. :ok:
Matki już któryś dzień z koli nie widzę. :(

Hmm... co się mogło stać? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 19:00 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Może już znów rujkuje? :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sie 18, 2010 19:12 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Mojego Placka i Jacka kotka zostawiła. Może były zbyt chore, i wiedziała, że nic z nich nie będzie.

Widziałam z okna obrazek, jak kiedyś przechodziła obok krzaków, gdzie maluchy koczowały i one ją dostrzegły i zaczeły do niej biec, a ona zaczęła przed nimi uciekać...
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Śro sie 18, 2010 19:23 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

smarti pisze:[quote/

Smarti, tak czy inaczej szukam domu dla maluszków, tam są bez szans.

Skoro tak to ja widzę dwa wyjścia.
Jest w Wawie OtiskowaMama,która zaoferowała mi się że od zaraz weżmie kociaki ,da im DT i opiekę weta,jeśli jej pomożemy w ich utrzymaniu bo ona obecnie jest bez pracy czyli bez kasy ale w zamian ma dużo czasu dla kociaków.Ja już się zaoferowałam że jakby je wzięła to jej pomogę-może jeszcze ktoś?
Drugie wyjście jest takie że u mnie będzie dla nich miejsce w DT za ok 10 dni,bo moje małe wychodzą do DS-ów.Wtedy mogłabym ję wziąć do siebie jeśli oczywiście uzyskam Twoją i innych dziewczyn pomoc w znalezieniu im DT.Ale nie wiem czy to nie za póżno na czarnuszka.(moje małe są jeszcze nie szczepione więc teraz nie mogę wziąć nikogo nowego.)
[/quote]

I co dalej?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Śro sie 18, 2010 20:44 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Kciuki sa wszystkie co mam.

Rana juz zasycha faktycznie, ale jeszcze dobrze nie wyglada. Dal sie poglaskac?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro sie 18, 2010 22:24 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Jak wynika z lektury forum mój pomysł z OtiskowąMamą nie był dobry. 8O :( :cry:

Pozostaje więc drugie wyjście,ale może wcześniej ktoś inny pomoże??
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]