gwiazdka86 pisze:Witam!
Kolejny raz zgłaszam się do was o pomoc. Niedługo na tymczas trafi do mnie 12 letnia kotka. Dostałam tą wiadomość od dziewczyny, która pomaga znaleźć kici dom. Z mężem mamy dwa swoje koty i dwa psy, ale nie pozwolimy żeby kicia skończyła tak tragicznie i trafiła do schronu . Póki co nie mam więcej informacji pewnie wszystkiego dowiem się jutro. Proszę o pomoc w znalezieniu domu dla kotka gdyż mam tylko dwa malutkie pokoje i zero kasy na kolejne zwierzę, jak tylko trafi do mnie wyślę zdjęcia.
Mam nowe info na temat kici. Kotka jest zdrowa i spokojna. Jej właściciel wyjechał do Chin, kicia mieszkała już w USA, Kanadzie. Była przekazywana z rąk do rąk. Teraz trafiła na tymczas do pewnego pana ale on już nie może jej dłużej trzymać i będzie musiał odda ja do schronu, więc wszyscy szukają jej domu. Kicia całe życie jeździła po świecie i dziewczyna która pomaga jej znaleźć dom mówi, że rozumie i po angielsku i po niemieckuA więc kto przygarnie już na stałe wielojęzyczną kotkę? Podobno przez jakiś czas mieszkała w innymi kotami wiec toleruje inne zwierzaki. Jest zadbana. kontakt 501-533-524 Warszawa
viewtopic.php?f=1&t=115893