OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 20:51 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Agneska pisze:Nie będzie chora, nie będzie chora, nie będzie chora! :ok: :ok: :ok:

Żadne nie będzie chore. Kropka. :ok: :ok: :ok:

Agneska :king:
A Kostuś... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro sie 18, 2010 6:40 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Zenek papieru toaletowego się najadł. On taki dzieciak klozetowy, co to papier na pazury i strzępy liczy :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro sie 18, 2010 8:00 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

:1luvu: dobrze,że nie używanego :roll: :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro sie 18, 2010 8:03 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

zuzzik pisze::1luvu: dobrze,że nie używanego :roll: :wink:

Jak znam Asię, to raczej nie było szans na znalezienie używanego. :ryk:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sie 18, 2010 8:27 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Agneska pisze:
zuzzik pisze::1luvu: dobrze,że nie używanego :roll: :wink:

Jak znam Asię, to raczej nie było szans na znalezienie używanego. :ryk:

nie ma szns.
Zenek nabył jakiś papierowo-toaletowych upodoban .Siedzi w łazience i rozwija papier. Potem drze go i jak widac część pożera.Chyba muszę mu reklamy ukrócić.
Zenia dzielnie towarzyszy z Melką,ale nie wkładają w to tyle mordki. Zenek poza tym jest paskudnym podgladaczem. Jak któraś z wymienionych włazi do kuwety , usadzi sie i zacznie swoje dzieło, to on zaraz jest obok (ogona) i zagląda w wielkim skupieniu. Czasem któraś warknie na niego. Potem zaraz "po" wskakuje i starannie zagrzebuje wszystko.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 18, 2010 8:48 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

:1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro sie 18, 2010 9:21 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

porzadny chlopak jest i tyle. :)
a propos pozerania roznych rzeczy - przypomniala mi sie moja ukochana kotka luizjana, ktorej juz dawno z nami nie ma. :( znalazla sie w tym czasie, kiedy nad polska krazyla chmura znad czernobyla, i miala bardzo dziwne upodobania. lubila jesc m.in. spalone zapalki, celofanowe papierki od cukierkow i dzianine. kiedys odwiedzila nas rowniez niezyjaca juz niestety ciotka z nieodlaczna robotka. nie minelo 10 minut, a miala w robotce wygryziona piekna dziure. 8O a mnie luizjanka kiedys zezarla pol rekawa od swetra. ech, to byl kot. :crying:
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005
Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu.
Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.

aga-zgaga

Od: Sob lip 04, 2009 8:28

Post » Śro sie 18, 2010 9:29 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

U mnie pozeraczem wszelkich dóbr była jamniczka Lusia. Potrafiła zjesć wszystko i wszystko zniszczyc. Koce mieliśmy po pewnym czasie tzw letnie. Bo przewiewne były. Zresztą gdzie Lusia i koce były...
Poduszki obciumkane, wyrko zeżarte, torby, kurtki, budziki i telefon jak za długo nikt nie wyłaczał itp,itd...A podpaść jej to już amen. Obrażalska, przytulasna ,mądra nad podziw i prokocia nad podziw [*]
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 18, 2010 11:32 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Patent na Kostusia przy śniadaniu się sprawdził. Nawet się nie zorientował, że insulina była na deser. :wink:
Obrazek

Agneska

Post » Śro sie 18, 2010 11:34 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Agneska pisze:Patent na Kostusia przy śniadaniu się sprawdził. Nawet się nie zorientował, że insulina była na deser. :wink:

cieszę sie.To zarłok nie z tej ziemi.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 7:53 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

U nas bez zmian. Kilka telefonów o małe było wczpraj ale w godzinach pracy. Z wielkim zdziwieniem i niezadowoleniem została przyjęta prośba o kontak po 16. Jak mozna sie domyślic, kontaktu nie było. :mrgreen:
Koty wariują na maksa. Malce(całą 3) ganiają az im łby odskakują .Płącze Małej Mee (Zenia) TZ rozgryzł. Odkrył,ze dzieciak tak ryja drze aby mu smietanki dać. U mnie jednak oznacza to nie tylko smietankę ale i kategoryczny rozkaz wstawienia na blat kuchenny celem przyjrzenia wykonywanym pracom.Potem zestawienia z tego baltu.
Zenek wyzwala sie coraz bardzie od mamuśki Majki.Szaleje jak piorunek. Jak myłam podłogę wczoraj to nie mógł sie nacieszyć slizgami. Potem Mela i Zenia dołączyły sie i mycie na mokro diabli wzięli. Zeneczek rozruszał sie i to mnie cieszy. Nie trzyma się tak mausinego futra. Ale na noc smoka musi mieć.
Odkrył też gówniarz psa Pikusia i jemu dokuczać zaczął.
Mela to przecinaczek mały i rozkoszniak.Ale i łobuziak wielki. Jak wczoraj siedziała pzry kompie i ją ignorowałam to mi na plecy wskoczyła i domagała sie głaskania i piszczot. Nie popuści jak na coś się zaweźmie.
Małą Mee to ulubienica TZ-ta ,która mocno to wykorzystuje.Jej nawet po cichu pasztet sie dostaje. Bo "nasze" koty odkryły miłość do pasztetu. Co one wyprawiją by sie do kanapki dostać.
Bianeczka jakby lepiej. Lubi sieziec na parapecie i ptakom sie przyladać.A ze nei mozę robić tego w pokoju zadowoliła sie parapetem w małym. Niestety Maja cały czas trzyma zelazną łapą swoje terytorium.Boje są okropne, darcie pierza i wrzaski. maja zaczyna a potem leci łańcuszkiem...
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 10:44 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

:1luvu: :1luvu: Czyli ferajna szaleje....
głaski ode mnie dla całej paczki
maluchy przesłodkie :love:
dla Bianeczki tradycyjnie ucałowania :P :P
fotki poproszę!!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw sie 19, 2010 10:58 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

matko, jakie literówki zrobiłam.Powinnam w podpisie sobie przeprosiny umieścić :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 19, 2010 11:00 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

ASK@ pisze:matko, jakie literówki zrobiłam.Powinnam w podpisie sobie przeprosiny umieścić :oops:

Nie martw się, zawsze robisz literówki, ale i tak Cię kochamy. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Czw sie 19, 2010 11:05 Re: OTW2-Bianka,Maja,Mela,Zenia i Zenek!Kostuś wrócił:(

Agneska pisze:
ASK@ pisze:matko, jakie literówki zrobiłam.Powinnam w podpisie sobie przeprosiny umieścić :oops:

Nie martw się, zawsze robisz literówki, ale i tak Cię kochamy. :1luvu:

Dzięki bardzo i z wzajemnościa :1luvu:
Jak pisze i czytam to tego nie widze :oops: . Potem mnie powala przy następnym wejsciu. Powala raz mniej raz wiecej. Teraz nadszedł czas na więcej :mrgreen:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]